Sitenin sağında bir giydirme reklam

HİZMETTE KISITLAMA YOK

Kozlu 17.05.2020 - 13:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8065+ kez okundu.
 

HİZMETTE KISITLAMA YOK

Kozlu Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde de 'Sokağa çıkmada kısıtlama olsa da hizmette kısıtlama yok' sloganı ile çalışmaya devam ediyor.
Kozlu Belediyesi Sokağa Çıkma Yasağında da Çalışmalarını Sürdürüyor Sokağa çıkma yasağını değerlendiren Kozlu Belediyesi, Kozlu Sahil Yolu temizliği ve kıyı düzenlemesi ile Fatih Mahallesi istikametinden yol boyu çarşı merkezine kadar gelen yüzey suyu düzenleme inşaatı çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlara ve çevreye rahatsızlık vermemek amacıyla sokağa çıkma kısıtlanmasını fırsata çeviren Kozlu Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde hizmette kısıtlama tanımıyor.
Kozlu Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde de 'Sokağa çıkmada kısıtlama olsa da hizmette kısıtlama yok' sloganı ile çalışmaya devam ediyor.

Kozlu Belediyesi Sokağa Çıkma Yasağında da Çalışmalarını Sürdürüyor

Sokağa çıkma yasağını değerlendiren Kozlu Belediyesi, Kozlu Sahil Yolu temizliği ve kıyı düzenlemesi ile Fatih Mahallesi istikametinden yol boyu çarşı merkezine kadar gelen yüzey suyu düzenleme inşaatı çalışmalarını sürdürüyor.
Vatandaşlara ve çevreye rahatsızlık vermemek amacıyla sokağa çıkma kısıtlanmasını fırsata çeviren Kozlu Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde hizmette kısıtlama tanımıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.