Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hırsızlık teşebbüsünün zanlısı cezaevi firarisi çıktı

Alaplı 06.02.2018 - 15:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7364+ kez okundu.
 

Hırsızlık teşebbüsünün zanlısı cezaevi firarisi çıktı

Saklandığı evde kıskıvrak yakalanan zanlı, yeniden cezaevine gönderildi Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Alaplı Mal Müdürlüğünden hırsızlık teşebbüsünde bulunan zanlı, polis tarafından yakalandı. Zanlının cezaevinden kaçtığı belirlendi. Edinilen bilgilere göre, Alaplı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, 1 Şubat'ta Alaplı İlçe Mal Müdürlüğünde meydana gelen hırsızlık teşebbüsü ve mala zarar verme olayının şüphelisinin Soner Ö. olduğunu belirledi. Ekipler, yaptıkları çalışmalar sonucu güvenlik kameralarından da yararlanarak başka suçtan da sabıkası bulunan ve cezaevinden kaçtığı ortaya çıkan Soner Ö.'yü bir evde yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan Soner Ö., ifadesinin alınmasının ardından savcılığa sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece cezevinden firar etme ve diğer suçlardan tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. 

Saklandığı evde kıskıvrak yakalanan zanlı, yeniden cezaevine gönderildi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Alaplı Mal Müdürlüğünden hırsızlık teşebbüsünde bulunan zanlı, polis tarafından yakalandı. Zanlının cezaevinden kaçtığı belirlendi. 
Edinilen bilgilere göre, Alaplı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, 1 Şubat'ta Alaplı İlçe Mal Müdürlüğünde meydana gelen hırsızlık teşebbüsü ve mala zarar verme olayının şüphelisinin Soner Ö. olduğunu belirledi. Ekipler, yaptıkları çalışmalar sonucu güvenlik kameralarından da yararlanarak başka suçtan da sabıkası bulunan ve cezaevinden kaçtığı ortaya çıkan Soner Ö.'yü bir evde yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan Soner Ö., ifadesinin alınmasının ardından savcılığa sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece cezevinden firar etme ve diğer suçlardan tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.