Sitenin sağında bir giydirme reklam

HEMOROİD AMELİYATI OLMALI MIYIM?

MAKALELER 09.04.2021 - 17:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8550+ kez okundu.
 

HEMOROİD AMELİYATI OLMALI MIYIM?

Merhaba Sevgili Sağlıklı Köşesi Okurları, Ben Prof. Dr. Ayça Fatma Gültekin, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında 2009 yılından beri çalışmaktayım. Kalın bağırsağın iyi ve kötü huylu hastalıkları ve makat bölgesinin hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir “Kolorektal Cerrahım”. Daha önceki yazılarımda sizleri kalın bağırsak kanseri ile ilgili pek çok konuda aydınlatmaya çalıştım. Bundan sonraki yazılarımda ise makat bölgesinin iyi huylu hastalıkları konusunda bilgilendirmeye çalışacağım.    YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Merhaba Sevgili Sağlıklı Köşesi Okurları, Ben Prof. Dr. Ayça Fatma Gültekin, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında 2009 yılından beri çalışmaktayım. Kalın bağırsağın iyi ve kötü huylu hastalıkları ve makat bölgesinin hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir “Kolorektal Cerrahım”. Daha önceki yazılarımda sizleri kalın bağırsak kanseri ile ilgili pek çok konuda aydınlatmaya çalıştım. Bundan sonraki yazılarımda ise makat bölgesinin iyi huylu hastalıkları konusunda bilgilendirmeye çalışacağım. 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.