Sitenin sağında bir giydirme reklam

HAKAN ALBAY DUALARLA UĞURLANDI

Gündem 03.07.2014 - 19:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8093+ kez okundu.
 

HAKAN ALBAY DUALARLA UĞURLANDI

Zonguldak’da, emekli Albay Hakan Temel Aksel son yolculuğuna uğurlandı.
Zonguldak'ta 2006-2009 tarihleri arasında Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı olarak görev yapmasının ardından 2009'da emekliye ayrılan ve Zonguldak Demirpark Alışveriş Merkezi Genel Koordinatörü olan 2 çocuk babası 54 yaşındaki Hakan Temel Aksel, Bahçelievler Mahallesi’ndeki evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.   Cenazeye, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necdet Köse, Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ergün Özgür, Zonguldak İşadamı Erdoğan Demir, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, daire başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve sevenleri katıldı.   Aksel'in cenazesi, Acılık Camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çanakkale’ye gönderildi.
Zonguldak’da, emekli Albay Hakan Temel Aksel son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak'ta 2006-2009 tarihleri arasında Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı olarak görev yapmasının ardından 2009'da emekliye ayrılan ve Zonguldak Demirpark Alışveriş Merkezi Genel Koordinatörü olan 2 çocuk babası 54 yaşındaki Hakan Temel Aksel, Bahçelievler Mahallesi’ndeki evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

  Cenazeye, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necdet Köse, Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ergün Özgür, Zonguldak İşadamı Erdoğan Demir, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, daire başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve sevenleri katıldı.

  Aksel'in cenazesi, Acılık Camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çanakkale’ye gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.