Sitenin sağında bir giydirme reklam

HIZLI İMAM DERNEK BAŞKANI SEÇİLDİ

Kozlu 11.11.2020 - 22:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3399+ kez okundu.
 

HIZLI İMAM DERNEK BAŞKANI SEÇİLDİ

HIZLI İMAM DERNEK BAŞKANI SEÇİLDİ
Görev yaptığı Kozlu Pazaryeri Ravza camiindeki temizlik, dezenfektasyon ve restoran çalışmaları ile olağan üstü bir performans sergileyerek cemaatin taktirini kazanan ve adı hızlı imama çıkan Ravza Camii İmam Hatip’i Muhammet Kurttekin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongrede Dernek Başkanlığına seçildi. Kozlu Ravza Camii ve Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin ilk olağan Kongresinde Divan Başkanlığını ilçe Müftüsü Şevket Bulut yaparken, katip üyeliklerine Sadettin Girgin ve Muhammet Uysal seçildiler. Gündem maddeleri çerçevesinde gerçekleştirilen kongre sonucunda Ravza Camii İmam Hatip’i Muhammet Kurttekin Dernek başkanı olarak seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Yaşar Bilgin, Muhammet Uysal, Sadettin Girgin ve Hasan Menteşe seçildiler.(BKH)  
HIZLI İMAM DERNEK BAŞKANI SEÇİLDİ

Görev yaptığı Kozlu Pazaryeri Ravza camiindeki temizlik, dezenfektasyon ve restoran çalışmaları ile olağan üstü bir performans sergileyerek cemaatin taktirini kazanan ve adı hızlı imama çıkan Ravza Camii İmam Hatip’i Muhammet Kurttekin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongrede Dernek Başkanlığına seçildi.
Kozlu Ravza Camii ve Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin ilk olağan Kongresinde Divan Başkanlığını ilçe Müftüsü Şevket Bulut yaparken, katip üyeliklerine Sadettin Girgin ve Muhammet Uysal seçildiler.
Gündem maddeleri çerçevesinde gerçekleştirilen kongre sonucunda Ravza Camii İmam Hatip’i Muhammet Kurttekin Dernek başkanı olarak seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Yaşar Bilgin, Muhammet Uysal, Sadettin Girgin ve Hasan Menteşe seçildiler.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.