Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINMIYOR

Kozlu 02.08.2018 - 17:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7747+ kez okundu.
 

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINMIYOR

  Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde birçok mahallede devam eden alt yapı,içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları sırasında gerekli güvenlik önlemlerinin alınmaması can ve mal güvenliği bakımından tehlike yaratmaya devam ediyor. Gerek Kozlu Belediyesinin sürdürdüğü çalışmalarda gerekse ihale usulü ile verilen çalışmalarda yapılan kazıların ardından gerekli işaretleme ve önleyici tedbirlerin alınmaması sonucu geçtiğimiz günlerde Fatih Sitesinde bir araç kazılan kanala düştü. Araçta bulunanlar kazayı şans eseri ufak tefek sıyrıklar atlatırken maddi hasar oluşan araç vinç yardımı ile kanaldan çıkartıldı. Esentepe mevkii Tıp fakültesi alt tarafında devam eden kanal çalışmalarında da benzer bir kazanın oluşmasının an meselesi olduğunu dile getiren mahalle sakinleri, Belediyeden çalışma yapılan alanda gerekli güvenlik tedbirleri alması ve ikaz işaretlerinin konulması konusunda yöneticileri duyarlı olmaya davet ettiler.(BKH) 

 

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde birçok mahallede devam eden alt yapı,içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları sırasında gerekli güvenlik önlemlerinin alınmaması can ve mal güvenliği bakımından tehlike yaratmaya devam ediyor.

Gerek Kozlu Belediyesinin sürdürdüğü çalışmalarda gerekse ihale usulü ile verilen çalışmalarda yapılan kazıların ardından gerekli işaretleme ve önleyici tedbirlerin alınmaması sonucu geçtiğimiz günlerde Fatih Sitesinde bir araç kazılan kanala düştü. Araçta bulunanlar kazayı şans eseri ufak tefek sıyrıklar atlatırken maddi hasar oluşan araç vinç yardımı ile kanaldan çıkartıldı.

Esentepe mevkii Tıp fakültesi alt tarafında devam eden kanal çalışmalarında da benzer bir kazanın oluşmasının an meselesi olduğunu dile getiren mahalle sakinleri, Belediyeden çalışma yapılan alanda gerekli güvenlik tedbirleri alması ve ikaz işaretlerinin konulması konusunda yöneticileri duyarlı olmaya davet ettiler.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.