Sitenin sağında bir giydirme reklam

Güney;Unutmayın! Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır.

Gündem 02.12.2019 - 22:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3920+ kez okundu.
 

Güney;Unutmayın! Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır.

CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.
CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. GÜNEY açıklamasında şunları söyledi.  Engellilik bireysel değil, toplumsal bir sorundur. Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması her alanda kendilerini geliştirip, yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumluluklarımız vardır. Gerek sosyal, gerekse iş yaşamında kendilerine çok zor yer bulan ve yaşamın birçok alanında çeşitli “engeller” ile karşı karşıya kalan engelli vatandaşlarımızla birlikte yaşadığımızı unutmamamız gerekiyor. Çünkü gündelik hayatta karşılaştıkları sorunlar sadece engellilerin değil, hepimizin sorunudur. Bu düşüncelerimle; Her sağlıklı insanında engelli olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı ömür diliyorum. Unutmayın! Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır.
CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

GÜNEY açıklamasında şunları söyledi.

 Engellilik bireysel değil, toplumsal bir sorundur. Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması her alanda kendilerini geliştirip, yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumluluklarımız vardır.

Gerek sosyal, gerekse iş yaşamında kendilerine çok zor yer bulan ve yaşamın birçok alanında çeşitli “engeller” ile karşı karşıya kalan engelli vatandaşlarımızla birlikte yaşadığımızı unutmamamız gerekiyor. Çünkü gündelik hayatta karşılaştıkları sorunlar sadece engellilerin değil, hepimizin sorunudur.

Bu düşüncelerimle; Her sağlıklı insanında engelli olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı ömür diliyorum.

Unutmayın! Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.