Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖREN KONGRE SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Siyaset 28.11.2019 - 21:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3587+ kez okundu.
 

GÖREN KONGRE SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

‘‘Bu süreçte bütün üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyorum’’
‘‘Bu süreçte bütün üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyorum’’ Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören 30 Kasım 2019 Cumartesi günü başlayacak Kozlu İlçe Teşkilatı Delege seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatının 3 dönemdir Kozlu’da istikrar ve başarı ile her seçimden alnının akıyla çıktığını belirten Gören, birlik beraberlikten taviz vermeden gelecek dönemde de başarılarına yeni başarılar eklemek adına kongre sürecini büyük bir sağduyu ve olgunluk içerisinde tamamlayacaklarından şüphesi olmadığını dile getirdi. Gören sözlerini şöyle sürdürdü; ‘30.11. 2019 tarihinde merkez mahallesi ile delege seçimlerimize başlayacağız. 06.12.2019 tarihinde köy delegelerimizi seçerek bu süreci tamamlayacağız. Ak parti olarak dünya Türkiye ve ilçemizde en fazla Üyesi olan bir sivil toplum örgütüyüz. 8150 kişi oy kullanacak seçimlerimizde 400 delege seçeceğiz.  Bu süreçte bütün üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz. Bu sürecin kozlumuza ve ülkemize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Bütün üyelerimize şimdiden teşekkür ediyorum’ dedi.(BKH)
‘‘Bu süreçte bütün üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyorum’’

‘‘Bu süreçte bütün üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyorum’’

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören 30 Kasım 2019 Cumartesi günü başlayacak Kozlu İlçe Teşkilatı Delege seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatının 3 dönemdir Kozlu’da istikrar ve başarı ile her seçimden alnının akıyla çıktığını belirten Gören, birlik beraberlikten taviz vermeden gelecek dönemde de başarılarına yeni başarılar eklemek adına kongre sürecini büyük bir sağduyu ve olgunluk içerisinde tamamlayacaklarından şüphesi olmadığını dile getirdi.

Gören sözlerini şöyle sürdürdü;

‘30.11. 2019 tarihinde merkez mahallesi ile delege seçimlerimize başlayacağız. 06.12.2019 tarihinde köy delegelerimizi seçerek bu süreci tamamlayacağız. Ak parti olarak dünya Türkiye ve ilçemizde en fazla Üyesi olan bir sivil toplum örgütüyüz. 8150 kişi oy kullanacak seçimlerimizde 400 delege seçeceğiz.  Bu süreçte bütün üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz. Bu sürecin kozlumuza ve ülkemize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Bütün üyelerimize şimdiden teşekkür ediyorum’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.