Sitenin sağında bir giydirme reklam

GEREDELİ ÖRNEK OLUYOR

Kozlu 05.06.2014 - 12:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8097+ kez okundu.
 

GEREDELİ ÖRNEK OLUYOR

Kozlu’da uzun yıllardır İnşaat müteahhitliği ile uğraşan Geredeli İnşaat (Alper İnşaat)şirketinin sahibi Şahin Yalçın iş sağlığı ve güvenliği konusunda gösterdiği hassasiyetle diğer İnşaat işi ile uğraşan müteahhit ve taşeronlara örnek olmaya devam ediyor.
Yalçın tüm şantiyelerinde çalışan işçiler için, iş güvenliği konusunda taviz vermez iken, işçilerine de sık sık iş güvenliği kursları verdirmekten geri kalmıyor. 27 Haziran günü tüm işçilerini toplayarak İş güvenliği uzmanı tarafından verilen kursa bizzat katılan yalçın, kursun ardından işçileri sağlık muayenesinden geçirdi. Yalçın iş güvenliği konusundaki hassasiyetini şu şekilde anlattı, ‘Bizler Alper İnşaat ve Geredeli İnşaat olarak uzun süredir Kozlu’da inşaat sektöründe hizmet veriyoruz. Yaptığımız inşaatlarda konfor ve kalitenin yanı sıra, olmazsa olmaz dediğim, önemle üzerinde durduğum bir diğer konu da iş güvenliği ve işçi sağlığı konusudur. Biz işçi arkadaşlarımızın sayesinde ekmek yediğimize göre onlarında güven içerisinde çalışmalarını temin etmek, kazandıkları para ile ailelerini geçindirmek için sağlıklı olmaları için kendimizi gerekli ortamı sağlamak zorunda hissediyoruz. Bunun için hiçbir maliyetten kaçınmıyoruz. İş Güvenliği uzmanlarımız sık sık gelip çalışanlarımıza iş güvenliği kursları veriyor. İşçilerimizi sık sık sağlık muayenesinden geçiriyoruz. Her anlamda olduğu gibi bu anlamda da Kozlu’da inşaat sektöründe örnek olmaya çalışıyoruz. Bizim bütün işlerimiz ve bütün yatırımlarımız Kozlu’da. Bu anlamda da Kozlu’nun bize sahip çıkmasını bekliyoruz. Dışarıdan gelip Kozlu’nun parasını alıp bir daha Kozlu’ya uğramayan yatırımcılar yerine Kozlu kendi evlatlarına sahip çıksın istiyoruz ’dedi.(BKH) 
Kozlu’da uzun yıllardır İnşaat müteahhitliği ile uğraşan Geredeli İnşaat (Alper İnşaat)şirketinin sahibi Şahin Yalçın iş sağlığı ve güvenliği konusunda gösterdiği hassasiyetle diğer İnşaat işi ile uğraşan müteahhit ve taşeronlara örnek olmaya devam ediyor.

Yalçın tüm şantiyelerinde çalışan işçiler için, iş güvenliği konusunda taviz vermez iken, işçilerine de sık sık iş güvenliği kursları verdirmekten geri kalmıyor.

27 Haziran günü tüm işçilerini toplayarak İş güvenliği uzmanı tarafından verilen kursa bizzat katılan yalçın, kursun ardından işçileri sağlık muayenesinden geçirdi.

Yalçın iş güvenliği konusundaki hassasiyetini şu şekilde anlattı, ‘Bizler Alper İnşaat ve Geredeli İnşaat olarak uzun süredir Kozlu’da inşaat sektöründe hizmet veriyoruz. Yaptığımız inşaatlarda konfor ve kalitenin yanı sıra, olmazsa olmaz dediğim, önemle üzerinde durduğum bir diğer konu da iş güvenliği ve işçi sağlığı konusudur. Biz işçi arkadaşlarımızın sayesinde ekmek yediğimize göre onlarında güven içerisinde çalışmalarını temin etmek, kazandıkları para ile ailelerini geçindirmek için sağlıklı olmaları için kendimizi gerekli ortamı sağlamak zorunda hissediyoruz. Bunun için hiçbir maliyetten kaçınmıyoruz. İş Güvenliği uzmanlarımız sık sık gelip çalışanlarımıza iş güvenliği kursları veriyor. İşçilerimizi sık sık sağlık muayenesinden geçiriyoruz. Her anlamda olduğu gibi bu anlamda da Kozlu’da inşaat sektöründe örnek olmaya çalışıyoruz. Bizim bütün işlerimiz ve bütün yatırımlarımız Kozlu’da. Bu anlamda da Kozlu’nun bize sahip çıkmasını bekliyoruz. Dışarıdan gelip Kozlu’nun parasını alıp bir daha Kozlu’ya uğramayan yatırımcılar yerine Kozlu kendi evlatlarına sahip çıksın istiyoruz ’dedi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.