Sitenin sağında bir giydirme reklam

Geleneksel "Çaycumalılar Buluşuyor" etkinliği için toplandılar

Çaycuma 08.01.2018 - 16:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7696+ kez okundu.
 

Geleneksel "Çaycumalılar Buluşuyor" etkinliği için toplandılar

  Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde geleneksel hale gelen "Çaycumalılar Buluşuyor" etkinliği 2018 yılı organizasyonun bu seneki programını belirlemek ve alt yapısını oluşturmak amacıyla SEKA Sosyal Tesislerinde Tertip Komitesi üyeleri toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya komite dışında fikirleriyle gerekse etkinlik içinde yer almak isteyenler de davet edildi. Toplantıyı değerlendiren Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, "Duyarlılık göstererek toplantıya katılan tüm Çaycuma sevdalılarına teşekkür ederim. Bilindiği üzere bu etkinlik Çaycuma ve Zonguldak’ın sorunlarının tartışıldığı, projelerin sunulduğu, dostlukların tazelendiği adını ulusal bazda duyuran bir etkinliktir. Bu acıdan bölgemiz için çok önemlidir. Bölgemizin ufkunu açacak bir organizasyon olması için, bölgemize yakışır bir organizasyon yapma gayreti içindeyiz. Bu organizasyon da destek olmak isteyen Çaycuma sevdalılarının fikir desteğine her zaman açığız. Toplantı sonucunda bu seneki organizasyonun Ana hatları oluşturuldu. Buna göre etkinliğin; 5-6 Mayıs 2018 tarihinde iki gün yapılmasına; programda kültürel etkinliklerin yer almasına (çeşitli sergiler, müzik, tiyatro vb. aktiviteler), Her yıl farklı bir köy gezileri kapsamında yaptığımız geziyi bu sene Çayır ve Kışla köyleri ile Filyos güzergahında yapılmasına, Bölgemizin ufkunu açmak, bilgilenmek ve bilgilendirmek amacı ile bölgemizin öndeki değerlerinden olan Eskişehir Anadolu Üniversitesi hocalarından Prof. Dr. Muharrem Afşar'ın "Kent ve Ekonomi" başlıklı sunumu (sunum bölgemiz ile entegre bir sunum olacaktır) yapılmasına, Davetliler listesinin hazırlanmasına bunun için bize gönüllü liste gönderenlerden bu bilgilerin toplanmasına (bireysel başvurular da alınacaktır), Organizasyon tertip komitesi olarak önümüzdeki günlerde yeni gelecek önerileri de değerlendirmek ve detaylı çalışmalar yapmak üzere tekrar bir araya gelinmesine karar verildi Ayrıca organizasyon için, program içeriğimiz gelecek mantıklı önerilere de açıktır. Bu organizasyonda bizlere destek veren Çaycuma Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığına, katkı veren tüm kurum ve kuruluşlar ile duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde geleneksel hale gelen "Çaycumalılar Buluşuyor" etkinliği 2018 yılı organizasyonun bu seneki programını belirlemek ve alt yapısını oluşturmak amacıyla SEKA Sosyal Tesislerinde Tertip Komitesi üyeleri toplantı gerçekleştirdi. 
Gerçekleştirilen toplantıya komite dışında fikirleriyle gerekse etkinlik içinde yer almak isteyenler de davet edildi. Toplantıyı değerlendiren Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, "Duyarlılık göstererek toplantıya katılan tüm Çaycuma sevdalılarına teşekkür ederim. Bilindiği üzere bu etkinlik Çaycuma ve Zonguldak’ın sorunlarının tartışıldığı, projelerin sunulduğu, dostlukların tazelendiği adını ulusal bazda duyuran bir etkinliktir. Bu acıdan bölgemiz için çok önemlidir. Bölgemizin ufkunu açacak bir organizasyon olması için, bölgemize yakışır bir organizasyon yapma gayreti içindeyiz. Bu organizasyon da destek olmak isteyen Çaycuma sevdalılarının fikir desteğine her zaman açığız. Toplantı sonucunda bu seneki organizasyonun Ana hatları oluşturuldu. Buna göre etkinliğin; 5-6 Mayıs 2018 tarihinde iki gün yapılmasına; programda kültürel etkinliklerin yer almasına (çeşitli sergiler, müzik, tiyatro vb. aktiviteler), Her yıl farklı bir köy gezileri kapsamında yaptığımız geziyi bu sene Çayır ve Kışla köyleri ile Filyos güzergahında yapılmasına, Bölgemizin ufkunu açmak, bilgilenmek ve bilgilendirmek amacı ile bölgemizin öndeki değerlerinden olan Eskişehir Anadolu Üniversitesi hocalarından Prof. Dr. Muharrem Afşar'ın "Kent ve Ekonomi" başlıklı sunumu (sunum bölgemiz ile entegre bir sunum olacaktır) yapılmasına, Davetliler listesinin hazırlanmasına bunun için bize gönüllü liste gönderenlerden bu bilgilerin toplanmasına (bireysel başvurular da alınacaktır), Organizasyon tertip komitesi olarak önümüzdeki günlerde yeni gelecek önerileri de değerlendirmek ve detaylı çalışmalar yapmak üzere tekrar bir araya gelinmesine karar verildi Ayrıca organizasyon için, program içeriğimiz gelecek mantıklı önerilere de açıktır. Bu organizasyonda bizlere destek veren Çaycuma Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığına, katkı veren tüm kurum ve kuruluşlar ile duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.