Sitenin sağında bir giydirme reklam

GAZETECİLER ÖNCE SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİ ARDINDAN REKTÖRLE KAHVALTI YAPTILAR

Zonguldak 15.01.2020 - 02:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7393+ kez okundu.
 

GAZETECİLER ÖNCE SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİ ARDINDAN REKTÖRLE KAHVALTI YAPTILAR

Zonguldak’ta görev yapan basın mensupları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezînde sağlık taramasından geçti.
Zonguldak’ta görev yapan basın mensupları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezînde sağlık taramasından geçti. Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezî tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde gazetecilere katkıda bulunmak amacıyla sağlık taramasından geçti. KGD ve ZGC ve KGC’ye üye basın mensupları gruplar halinde gelerek sağlık taramasından geçti. Sağlık taramasının ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile birlikte kahvaltı yapan gazeteciler, Rektör Hoca ile birlikte gündeme dair sohbet gerçekleştirdiler. Düzenlenen etkinlik hakkında konuşan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz. Basın toplumuzun ve bizimde önemli bir paydaşımız. Önemli görevler ifa eden sizlersiniz. İrtibatımız ilişkilerimiz sürekli oldu ve bundan sonra da olacak. Zor bir görev yapıyorsunuz. Bu görevinizde başarılar diliyoruz. Bu zor görevde biz ne yapabiliriz diye düşündük. Bu münasebetiyle görev yapan gazeteciler arkadaşlarımıza katkı sağlamak amacıyla sağlık taraması faaliyeti düzenledik. Umarım buradan sağlıklı sonuç elde edersiniz” şeklinde konuştu. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir haftadır etkinliklerimiz devam ediyor. Rektörümüz başta olmak üzere hastane yetkilileri Zonguldaklı gazeteciler işe birlikte sağlık testinden geçecek. Bu konuda bize destek veren başta rektörümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Programda BEÜ Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Şenay Özdolap, BEÜ Genel Sekreteri Hayri Bulazar, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa İnan ve idari personel katıldı.(BKH)
Zonguldak’ta görev yapan basın mensupları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezînde sağlık taramasından geçti.

Zonguldak’ta görev yapan basın mensupları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezînde sağlık taramasından geçti.

Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezî tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde gazetecilere katkıda bulunmak amacıyla sağlık taramasından geçti. KGD ve ZGC ve KGC’ye üye basın mensupları gruplar halinde gelerek sağlık taramasından geçti.

Sağlık taramasının ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile birlikte kahvaltı yapan gazeteciler, Rektör Hoca ile birlikte gündeme dair sohbet gerçekleştirdiler.

Düzenlenen etkinlik hakkında konuşan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz. Basın toplumuzun ve bizimde önemli bir paydaşımız. Önemli görevler ifa eden sizlersiniz. İrtibatımız ilişkilerimiz sürekli oldu ve bundan sonra da olacak. Zor bir görev yapıyorsunuz. Bu görevinizde başarılar diliyoruz. Bu zor görevde biz ne yapabiliriz diye düşündük. Bu münasebetiyle görev yapan gazeteciler arkadaşlarımıza katkı sağlamak amacıyla sağlık taraması faaliyeti düzenledik. Umarım buradan sağlıklı sonuç elde edersiniz” şeklinde konuştu.


Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir haftadır etkinliklerimiz devam ediyor. Rektörümüz başta olmak üzere hastane yetkilileri Zonguldaklı gazeteciler işe birlikte sağlık testinden geçecek. Bu konuda bize destek veren başta rektörümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Programda BEÜ Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Şenay Özdolap, BEÜ Genel Sekreteri Hayri Bulazar, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa İnan ve idari personel katıldı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.