Sitenin sağında bir giydirme reklam

GALATALI FARK YARATTI

Ekonomi 19.04.2018 - 01:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7881+ kez okundu.
 

GALATALI FARK YARATTI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde açılan ‘Galatalı Izgara ve Kahvaltı Salonu’ ızgara ve lezzet tutkunlarının ilgi odağı oldu. Halen İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren Aren İnşaat ortaklarından Tolga Yalçıner tarafından Kozlu Merkez, Mithat Akif Caddesinde açılan Galatalı Izgara Salonu sadece dekorasyonu ile değil, sunduğu lezzetler ile de, damak tadına özen gösterenlerin büyük beğenisini kazandı. Sabahları farklı seçenekler sunan kişiye özel kahvaltı menüsü ile kahvaltı salonu olarak hizmet veren Galatalı, gün boyu et, tavuk ızgara çeşitleri ve güne özel çorba menüleri ile restaurant sektöründe şimdiden Kozlu’da fark yaratmayı başardı. Yatırımcı Tolga Yalçıner, hafta başından itibaren Kozluluların Hizmetinde olan Galatalı Izgara ve kahvaltı salonunun açılış töreninin 20 Nisan Cuma günü saat 14.00’da yapılacağını ifade ederek başta Kozlulular olmak üzere damak tadına önem veren herkesi açılışa beklediklerini ifade etti. (BKH)

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde açılan ‘Galatalı Izgara ve Kahvaltı Salonu’ ızgara ve lezzet tutkunlarının ilgi odağı oldu.

Halen İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren Aren İnşaat ortaklarından Tolga Yalçıner tarafından Kozlu Merkez, Mithat Akif Caddesinde açılan Galatalı Izgara Salonu sadece dekorasyonu ile değil, sunduğu lezzetler ile de, damak tadına özen gösterenlerin büyük beğenisini kazandı.

Sabahları farklı seçenekler sunan kişiye özel kahvaltı menüsü ile kahvaltı salonu olarak hizmet veren Galatalı, gün boyu et, tavuk ızgara çeşitleri ve güne özel çorba menüleri ile restaurant sektöründe şimdiden Kozlu’da fark yaratmayı başardı.

Yatırımcı Tolga Yalçıner, hafta başından itibaren Kozluluların Hizmetinde olan Galatalı Izgara ve kahvaltı salonunun açılış töreninin 20 Nisan Cuma günü saat 14.00’da yapılacağını ifade ederek başta Kozlulular olmak üzere damak tadına önem veren herkesi açılışa beklediklerini ifade etti. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.