Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERTUĞRUL: ZONGULDAK BİZİM İÇİN BİR BÜTÜNDÜR

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.05.2023 - 20:49, Güncelleme: 11.05.2023 - 22:47 7825+ kez okundu.
 

ERTUĞRUL: ZONGULDAK BİZİM İÇİN BİR BÜTÜNDÜR

''...biz halkın iktidarı olmaya geliyoruz. Halkımız ne derse o olacak, onun için halkımızın görüş ve düşünceleri bizim için her şeyden önemlidir''
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 14 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi, Zonguldak'ın ayak basılmadık noktası bırakmamaya kararlı. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili 2. sıra adayı Op.Dr. Eylem Ertuğrul beraberinde 3. sıra adayı Doğa Şanlıoğlu,  4. sıra adayı Av. Merve Kır, İl Kadın Kolları ve Çaycuma İlçe teşkilatı ile birlikte Çaycuma'da esnaf gezisi yaparak, organize sanayi tesisinde istişarelerde bulundu. CHP Milletvekili adayı Ertuğrul, kamuoyundaki CHP'nin başta Çaycuma olmak üzere Vadi bölgesinden adayı olmadığına yönelik eleştirileri, vatandaşın kafasını karıştırmaya yönelik bir algıdan ibaret olduğunu dile getirerek, ''Zonguldak bizim için bir bütündür. Seçimi kazanıp Milletvekili olmaya hak kazanan arkadaşlarımız TBMM'de Zonguldak Milletvekili olarak anılacak. Bu manada Çaycuma'da bizim, Devrek'te bizim, Gökçebey,Kilimli Kozlu, Alaplı, Ereğli'de bizim. Zonguldak Milletvekili olarak Zonguldak vilayetinin sınırları içerisindeki her vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuz, çözümü bizim görevimiz olacaktır. Çaycuma'nın gelişip kalkınması bizim için ne kadar kıymetli ise Alaplı'nın, Kozlu'nun ya da diğer ilçelerin gelişmesi, kalkınması da bizim için o derece kıymet ve önem arzedecektir. Bunun bilinci ile yola çıktık. Ülke olarak birlik beraberliğe bu kadar ihtiyacımız varken şehrimiz içinde bölünmeye kategoriye olmamıza hiç gerek yok. Bu anlamda CHP'li iki milletvekili adayı, İl Kadın Kolları üyeleri ve Çaycuma teşkilatımız ile birlikte esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinledik. Genel Başkanımızın dediği gibi biz halkın iktidarı olmaya geliyoruz. Halkımız ne derse o olacak, onun için halkımızın görüş ve düşünceleri bizim için herşeyden önemlidir'' sözleri ile düşüncelerini ifade etti. (BKH)  
''...biz halkın iktidarı olmaya geliyoruz. Halkımız ne derse o olacak, onun için halkımızın görüş ve düşünceleri bizim için her şeyden önemlidir''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 14 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi, Zonguldak'ın ayak basılmadık noktası bırakmamaya kararlı.
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili 2. sıra adayı Op.Dr. Eylem Ertuğrul beraberinde 3. sıra adayı Doğa Şanlıoğlu,  4. sıra adayı Av. Merve Kır, İl Kadın Kolları ve Çaycuma İlçe teşkilatı ile birlikte Çaycuma'da esnaf gezisi yaparak, organize sanayi tesisinde istişarelerde bulundu.
CHP Milletvekili adayı Ertuğrul, kamuoyundaki CHP'nin başta Çaycuma olmak üzere Vadi bölgesinden adayı olmadığına yönelik eleştirileri, vatandaşın kafasını karıştırmaya yönelik bir algıdan ibaret olduğunu dile getirerek, ''Zonguldak bizim için bir bütündür. Seçimi kazanıp Milletvekili olmaya hak kazanan arkadaşlarımız TBMM'de Zonguldak Milletvekili olarak anılacak. Bu manada Çaycuma'da bizim, Devrek'te bizim, Gökçebey,Kilimli Kozlu, Alaplı, Ereğli'de bizim. Zonguldak Milletvekili olarak Zonguldak vilayetinin sınırları içerisindeki her vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuz, çözümü bizim görevimiz olacaktır. Çaycuma'nın gelişip kalkınması bizim için ne kadar kıymetli ise Alaplı'nın, Kozlu'nun ya da diğer ilçelerin gelişmesi, kalkınması da bizim için o derece kıymet ve önem arzedecektir. Bunun bilinci ile yola çıktık. Ülke olarak birlik beraberliğe bu kadar ihtiyacımız varken şehrimiz içinde bölünmeye kategoriye olmamıza hiç gerek yok. Bu anlamda CHP'li iki milletvekili adayı, İl Kadın Kolları üyeleri ve Çaycuma teşkilatımız ile birlikte esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinledik. Genel Başkanımızın dediği gibi biz halkın iktidarı olmaya geliyoruz. Halkımız ne derse o olacak, onun için halkımızın görüş ve düşünceleri bizim için herşeyden önemlidir'' sözleri ile düşüncelerini ifade etti. (BKH)

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.