Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERKUT ALACALI SANAYİ SİTESİNDE

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.12.2023 - 22:12, Güncelleme: 16.12.2023 - 22:12 4173+ kez okundu.
 

ERKUT ALACALI SANAYİ SİTESİNDE

Alacalı’ya emekçiler sahip çıkmayı sürdürüyor.
Alacalı’ya emekçiler sahip çıkmayı sürdürüyor. Zonguldak’ın Kozlu İlçesi CHP’li belediye başkan aday adayı Erkut Alacalı Kozlu Sanayi Sitesini ziyaret etti. Her gittiği yerde olduğu gibi Alacalı’yı Kozlu Sanayi Çarşısı çalışanları da ilgi ve sevgi ile karşıladı. Sanayi deki işçi ve işyeri sahiplerinin belediyeden beklenti ve talepleri ile çalışma ortamındaki problemlerini dinleyen Alacalı, yılların verdiği sendikal tecrübe ve birikim ile emekçilerin daha verimli çalışma şartlarına kavuşmaları için göreve geldiklerinde belediyenin bütün imkânlarını seferber edeceği sözünü verdi.(BKH)
Alacalı’ya emekçiler sahip çıkmayı sürdürüyor.

Alacalı’ya emekçiler sahip çıkmayı sürdürüyor.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi CHP’li belediye başkan aday adayı Erkut Alacalı Kozlu Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Her gittiği yerde olduğu gibi Alacalı’yı Kozlu Sanayi Çarşısı çalışanları da ilgi ve sevgi ile karşıladı.

Sanayi deki işçi ve işyeri sahiplerinin belediyeden beklenti ve talepleri ile çalışma ortamındaki problemlerini dinleyen Alacalı, yılların verdiği sendikal tecrübe ve birikim ile emekçilerin daha verimli çalışma şartlarına kavuşmaları için göreve geldiklerinde belediyenin bütün imkânlarını seferber edeceği sözünü verdi.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.