Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ereğli'de Silahlı saldırı zanlıları yakalandı

Ereğli 04.07.2014 - 19:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6945+ kez okundu.
 

Ereğli'de Silahlı saldırı zanlıları yakalandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kayınbiraderine kurşun yağdırdığı iddia edilen enişte ve 3 arkadaşı sabaha karşı polis tarafından yakalandı.
Olay, Ereğli'nin Elmatepe Mahallesinde yaşandı. Erdem G'nin aracı, aralarında işyeri ile ilgili sıkıntı yaşadığı iddia edilen eniştesi Y.K ve arkadaşları N.K, İ.K ile C.C tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırıda aracına 6 mermi isabet eden Erdem G. olay yerinden uzaklaşırken, Y.K ve arkadaşları da kayıplara karıştı.  Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri gece boyunca yaptıkları arama çalışmasında zanlıları sabaha karşı yakaladı. Emniyete alınan zanlıların ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kayınbiraderine kurşun yağdırdığı iddia edilen enişte ve 3 arkadaşı sabaha karşı polis tarafından yakalandı.

Olay, Ereğli'nin Elmatepe Mahallesinde yaşandı. Erdem G'nin aracı, aralarında işyeri ile ilgili sıkıntı yaşadığı iddia edilen eniştesi Y.K ve arkadaşları N.K, İ.K ile C.C tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırıda aracına 6 mermi isabet eden Erdem G. olay yerinden uzaklaşırken, Y.K ve arkadaşları da kayıplara karıştı. 

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri gece boyunca yaptıkları arama çalışmasında zanlıları sabaha karşı yakaladı. Emniyete alınan zanlıların ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.