Sitenin sağında bir giydirme reklam

ENERJİSA ÇALIŞANLARI TES-İŞ İN İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

Zonguldak 10.07.2014 - 12:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7769+ kez okundu.
 

ENERJİSA ÇALIŞANLARI TES-İŞ İN İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

Tes-İş sendikasının geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarından bir tanesi de 8 Temmuz 2014 günü Zonguldak Öğretmenevi Restoranda gerçekleştirildi.
Katılımın yoğun olduğu iftar programına Tes-İş Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Hasanefendioğlu ve Şube yöneticilerinin yanı sıra EnerjiSa Zonguldak Bölge Müdürü Selman Nair, işletme müdürü İbrahim Günaydın, işletme şefleri, kısım amirleri ve çalışanlar katıldı. Tes-iş Zonguldak şube başkanı Ahmet Hasanefendioğlu iftar sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘Sevgili misafirler sendikamızın faaliyet alanında olan 5 ilde iftar programlarımız devam ediyor.İlk iftar programımız dün Ereğli işletme müdürlüğünde düzenledik. Bugün buradayız, yarın inşallah Çatalağzı Termik Santralinde, Perşembe günü Karabük’teyiz, Cuma günü Bartın’da, ayın 14’ü pazartesi Kastamonu, 15’i Salı günü Çankırı’da düzenleyeceğimiz iftar programı ile programlarımızı tamamlayacağız. Değerli arkadaşlarımız kısa bir süre önce yapmış olduğumuz kongrede de bizlere verdiğiniz destekten dolayı ayrıca hepinize teşekkür etmek istiyorum. Saygılar sunuyor hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum ’dedi. Enerjisa Zonguldak Bölge Müdürü Selman Nair ise iftar programı ile ilgili yaptığı konuşmada, ‘EnerjiSa olarak şebekeyi devralalı 5 yıl oldu. Dünyanın en gelişmiş alt yapılarını kullanıyoruz. İş sağlığı ve güvenliği konusunda çok hassasız. En tepe noktadaki çalışanımızdan, en alt noktadaki çalışanımıza kadar en iyi olmanın bilinci içerisinde hareket etmek zorundayız. Sizler yaşadığınız toplumda hayatın her noktasında işsağlığı ve güvenliği noktasında model olmalısınız. Ayrıca bugün burada Enerjisa ailesi olarak aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz demek istiyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar, iyi iftarlar diliyorum.’ Dedi. EnerjiSa Zonguldak İşletme Müdürü İbrahim Günaydın, ‘Bir sonraki ramazanlarda da yine sağlık içerisinde birlikte olmak dileğiyle hepinize iyi Ramazanlar dilerim. Afiyet olsun’ dedi.(BKH) 
Tes-İş sendikasının geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarından bir tanesi de 8 Temmuz 2014 günü Zonguldak Öğretmenevi Restoranda gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu iftar programına Tes-İş Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Hasanefendioğlu ve Şube yöneticilerinin yanı sıra EnerjiSa Zonguldak Bölge Müdürü Selman Nair, işletme müdürü İbrahim Günaydın, işletme şefleri, kısım amirleri ve çalışanlar katıldı.

Tes-iş Zonguldak şube başkanı Ahmet Hasanefendioğlu iftar sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘Sevgili misafirler sendikamızın faaliyet alanında olan 5 ilde iftar programlarımız devam ediyor.İlk iftar programımız dün Ereğli işletme müdürlüğünde düzenledik. Bugün buradayız, yarın inşallah Çatalağzı Termik Santralinde, Perşembe günü Karabük’teyiz, Cuma günü Bartın’da, ayın 14’ü pazartesi Kastamonu, 15’i Salı günü Çankırı’da düzenleyeceğimiz iftar programı ile programlarımızı tamamlayacağız. Değerli arkadaşlarımız kısa bir süre önce yapmış olduğumuz kongrede de bizlere verdiğiniz destekten dolayı ayrıca hepinize teşekkür etmek istiyorum. Saygılar sunuyor hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum ’dedi.

Enerjisa Zonguldak Bölge Müdürü Selman Nair ise iftar programı ile ilgili yaptığı konuşmada, ‘EnerjiSa olarak şebekeyi devralalı 5 yıl oldu. Dünyanın en gelişmiş alt yapılarını kullanıyoruz. İş sağlığı ve güvenliği konusunda çok hassasız. En tepe noktadaki çalışanımızdan, en alt noktadaki çalışanımıza kadar en iyi olmanın bilinci içerisinde hareket etmek zorundayız. Sizler yaşadığınız toplumda hayatın her noktasında işsağlığı ve güvenliği noktasında model olmalısınız. Ayrıca bugün burada Enerjisa ailesi olarak aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz demek istiyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar, iyi iftarlar diliyorum.’ Dedi.

EnerjiSa Zonguldak İşletme Müdürü İbrahim Günaydın, ‘Bir sonraki ramazanlarda da yine sağlık içerisinde birlikte olmak dileğiyle hepinize iyi Ramazanlar dilerim. Afiyet olsun’ dedi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.