Sitenin sağında bir giydirme reklam

ELMAS KAN KAYBEDİYOR

22.10.2020 - 01:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3381+ kez okundu.
 

ELMAS KAN KAYBEDİYOR

TFF İkinci Lig beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 6. Hafta maçında  mücadelesinde  kendi evinde Amed Sportif ile karşılaştı. Devrek ilçe stadyumunda oynanan maçı Mehmet Türkmen yönetti. Büyük çekişmeye  sahne olan maçın ilk ve yarısı 0-0 berabere tamamlandı. İkinci 45 dakikada iki takımda  karşılıklı ayaklarla geçti. 82. Dakikada Zonguldak Kömürspor futbolcuların kaptırdığı topla hızlı atağa çıkan Amedspor, Sinan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 Amed spor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçtan sonra  Zonguldak Kömürspor, 5 puanda kaldı.
TFF İkinci Lig beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 6. Hafta maçında  mücadelesinde  kendi evinde Amed Sportif ile karşılaştı. Devrek ilçe stadyumunda oynanan maçı Mehmet Türkmen yönetti. Büyük çekişmeye  sahne olan maçın ilk ve yarısı 0-0 berabere tamamlandı.
İkinci 45 dakikada iki takımda  karşılıklı ayaklarla geçti. 82. Dakikada Zonguldak Kömürspor futbolcuların kaptırdığı topla hızlı atağa çıkan Amedspor, Sinan'ın attığı golle 1-0 öne geçti.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 Amed spor'un üstünlüğü ile tamamlandı.
Bu sonuçtan sonra  Zonguldak Kömürspor, 5 puanda kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.