Sitenin sağında bir giydirme reklam

EĞİTİMCİLERDEN SÜRPRİZ 10 OCAK KUTLAMASI

Kozlu 11.01.2020 - 00:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8541+ kez okundu.
 

EĞİTİMCİLERDEN SÜRPRİZ 10 OCAK KUTLAMASI

Kozlu Ortaokulu Öğretmenleri ve Okul Müdürü Tuncay Korku 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde KGC Başkanı Tansel Kardeş’e sürpriz kutlama yaptılar.
Kozlu Ortaokulu Öğretmenleri ve Okul Müdürü Tuncay Korku 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde KGC Başkanı Tansel Kardeş’e sürpriz kutlama yaptılar. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş, Kozlu Ortaokulu Öğretmenleri ve Okul Müdürü Tuncay Korku ile birlikte ‘Basın olarak Eğitime Katkı ve Meslek tanıtımları’ ana temalı bir proje ile ilgili 10 Ocak’ta gerçekleştirdikleri toplantı sırasında toplantı salonuna gelen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama pastası duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Kozlu Ortaokulu öğretmenleri ve Okul Müdürü Tuncay Korku, KGC Başkanı Tansel Kardeş nezlinde tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladıklarını dile getirerek, toplumun haber alma ve bilgiye ulaşma noktasında tarafsız, ilkeli, objektif habercilik anlayışı ile can siper hane mesleklerini icra etmeye çalışan tüm basın çalışanlarına görevlerinde başarılar dilediklerini ifade ettiler. KGC Başkanı Tansel Kardeş, sürpriz kutlamanın kendisini çok duygulandırdığını dile getirerek, şunları söyledi; 'Ülkenin kalkınmasının eğitimden geçtiğine inanan bir birey olarak, hem yaşadığımız şehre kendimizden bir şeyler katmak, hem de çok değerli çalışmalara imza atan siz kıymetli eğitimcilerimize bu çalışmalarında katkı sunmak adına Kozlulu basın mensupları adına her zaman her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek isterim.'dedi.(BKH)
Kozlu Ortaokulu Öğretmenleri ve Okul Müdürü Tuncay Korku 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde KGC Başkanı Tansel Kardeş’e sürpriz kutlama yaptılar.

Kozlu Ortaokulu Öğretmenleri ve Okul Müdürü Tuncay Korku 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde KGC Başkanı Tansel Kardeş’e sürpriz kutlama yaptılar.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş, Kozlu Ortaokulu Öğretmenleri ve Okul Müdürü Tuncay Korku ile birlikte ‘Basın olarak Eğitime Katkı ve Meslek tanıtımları’ ana temalı bir proje ile ilgili 10 Ocak’ta gerçekleştirdikleri toplantı sırasında toplantı salonuna gelen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama pastası duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Kozlu Ortaokulu öğretmenleri ve Okul Müdürü Tuncay Korku, KGC Başkanı Tansel Kardeş nezlinde tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladıklarını dile getirerek, toplumun haber alma ve bilgiye ulaşma noktasında tarafsız, ilkeli, objektif habercilik anlayışı ile can siper hane mesleklerini icra etmeye çalışan tüm basın çalışanlarına görevlerinde başarılar dilediklerini ifade ettiler.

KGC Başkanı Tansel Kardeş, sürpriz kutlamanın kendisini çok duygulandırdığını dile getirerek, şunları söyledi;

'Ülkenin kalkınmasının eğitimden geçtiğine inanan bir birey olarak, hem yaşadığımız şehre kendimizden bir şeyler katmak, hem de çok değerli çalışmalara imza atan siz kıymetli eğitimcilerimize bu çalışmalarında katkı sunmak adına Kozlulu basın mensupları adına her zaman her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek isterim.'dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.