Sitenin sağında bir giydirme reklam

EĞİTİM CAMİASI YASTA

Kozlu 20.03.2023 - 08:17, Güncelleme: 04.04.2023 - 00:33 7773+ kez okundu.
 

EĞİTİM CAMİASI YASTA

Recep Hoca'yı kaybettik.
Recep Hoca'yı kaybettik. Zonguldak'ın Kozlu İlçesine Bağlı Uzungüney Köyü İlkokulu Müdürü Recep Kıyar Kdz.Ereğli'de tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. Önceki hafta kalp krizi geçirerek, Kdz.Ereğli'de özel bir hastanede kalp ameliyatı olan Recep Kıyar ameliyat sonrası yoğun bakımdan çıkmış ve sevenlerini mutlu etmişti. Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ve Müdür Yardımcıları Kıyar'ı yattığı hastanede ziyaret ederek, sosyal medya hesabından Recep hocanın ameliyatın ardından iyileşme sürecinde olduğunu sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Ancak 20 Mart 2023 günü gece saatlerinde kalbi duran Recep hoca hayatını kaybetti.Çevresinde ve Milli Eğitim Camiasında herkes tarafından çok sevilen Recep Kıyar'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Recep Hoca'nın cenazesinin 20 Mart 2023 Pazartesi günü Kozlu Aziziye Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kizilcakese Köyü, Yuvarta MahallesiAile mezarlığına defnedileceği bildirildi.(BKH)   martiajans.com beylikduzuuniversitesi.com tirnakdunya.com
Recep Hoca'yı kaybettik.

Recep Hoca'yı kaybettik.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesine Bağlı Uzungüney Köyü İlkokulu Müdürü Recep Kıyar Kdz.Ereğli'de tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.
Önceki hafta kalp krizi geçirerek, Kdz.Ereğli'de özel bir hastanede kalp ameliyatı olan Recep Kıyar ameliyat sonrası yoğun bakımdan çıkmış ve sevenlerini mutlu etmişti. Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ve Müdür Yardımcıları Kıyar'ı yattığı hastanede ziyaret ederek, sosyal medya hesabından Recep hocanın ameliyatın ardından iyileşme sürecinde olduğunu sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.
Ancak 20 Mart 2023 günü gece saatlerinde kalbi duran Recep hoca hayatını kaybetti.Çevresinde ve Milli Eğitim Camiasında herkes tarafından çok sevilen Recep Kıyar'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.
Recep Hoca'nın cenazesinin 20 Mart 2023 Pazartesi günü Kozlu Aziziye Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kizilcakese Köyü, Yuvarta MahallesiAile mezarlığına defnedileceği bildirildi.(BKH)

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.