Sitenin sağında bir giydirme reklam

Egemenlik Mesire Alanı vatandaşlardan ilgi görüyor

Devrek 02.04.2018 - 16:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7374+ kez okundu.
 

Egemenlik Mesire Alanı vatandaşlardan ilgi görüyor

 Devrek Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılan Egemenlik Mesire Alanı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar havaların düzelmesiyle birlikte hafta sonunda Egemenlik Mesire Alanına adeta akın ettiler. Çocuklarıyla birlikte Egemenlik Mesire Alanı’na gelen vatandaşlar güzel ve modern bir ortamda piknik yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Çocuklar da kendileri için yapılan yeni oyun alanlarında gönüllerince eğlendiler. Doğal bir güzelliğe sahip olan Egemenlik Mesire Alanı yapımı devam eden çalışmalarla çok daha güzel bir görünüme kavuşurken yapılan düzenleme çalışmaları vatandaşlardan tam not alıyor. Ferah ve nezih bir ortamda güzel vakit geçiren vatandaşlar yeni çocuk oyun alanları, ahşap kamelyalar, yeni barbeküler, bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarıyla birlikte mesire alanının çok daha kullanışlı ve modern hale geldiğini belirttiler. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye teşekkür ettiler. Egemenlik Mesire Alanı’nda yapılan düzenleme çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, “Geçtiğimiz yıl içerisinde Egemenlik Mesire Alanımızda düzenleme ve büyütme çalışmalarına başlamıştık. Çalışmalarımız havaların düzelmesiyle birlikte devam ediyor. Mesire Alanımız yeni çocuk oyun alanları, spor alanları, ahşap kamelyalar, yeşil alanlar, bisiklet, yürüyüş ve koşu alanlarıyla 7’den 70’e her yaştan vatandaşımızın gönül rahatlığıyla gelebileceği bir sosyal yaşam alanı haline geliyor. Hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih bir ortam oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi. 

 Devrek Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılan Egemenlik Mesire Alanı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. 
Vatandaşlar havaların düzelmesiyle birlikte hafta sonunda Egemenlik Mesire Alanına adeta akın ettiler. Çocuklarıyla birlikte Egemenlik Mesire Alanı’na gelen vatandaşlar güzel ve modern bir ortamda piknik yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Çocuklar da kendileri için yapılan yeni oyun alanlarında gönüllerince eğlendiler. Doğal bir güzelliğe sahip olan Egemenlik Mesire Alanı yapımı devam eden çalışmalarla çok daha güzel bir görünüme kavuşurken yapılan düzenleme çalışmaları vatandaşlardan tam not alıyor. 
Ferah ve nezih bir ortamda güzel vakit geçiren vatandaşlar yeni çocuk oyun alanları, ahşap kamelyalar, yeni barbeküler, bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarıyla birlikte mesire alanının çok daha kullanışlı ve modern hale geldiğini belirttiler. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye teşekkür ettiler. 
Egemenlik Mesire Alanı’nda yapılan düzenleme çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, “Geçtiğimiz yıl içerisinde Egemenlik Mesire Alanımızda düzenleme ve büyütme çalışmalarına başlamıştık. Çalışmalarımız havaların düzelmesiyle birlikte devam ediyor. Mesire Alanımız yeni çocuk oyun alanları, spor alanları, ahşap kamelyalar, yeşil alanlar, bisiklet, yürüyüş ve koşu alanlarıyla 7’den 70’e her yaştan vatandaşımızın gönül rahatlığıyla gelebileceği bir sosyal yaşam alanı haline geliyor. Hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih bir ortam oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.