Sitenin sağında bir giydirme reklam

ECEL İŞ YERİNDE YAKALADI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2014 - 21:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8019+ kez okundu.
 

ECEL İŞ YERİNDE YAKALADI

Zonguldak’ta bir kıraathane işletmecisi, sabaha karşı iş yerinde ölü bulundu. Hayatını kaybeden adamın kalp krizi geçirdiği belirlendi.
Olay, Zonguldak’ın Çatalağzı beldesinde meydana geldi. Beldede ikamet eden 58 yaşındaki Hüseyin Sarı, sabah saatlerinde işlettiği kıraathanede ölü bulundu. Sarı’nın, kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve iki çocuk babası sahibi Sarı’nın cesedi, olay yerine gelen ekiplerin incelemelerinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden Sarı'nın ailesi, sinir krizleri geçirdi. Hasan Sarı'nın eşi ve kızı cesedin çıkartıldığı sırada ambulansa taşıdı. Ambulansta tansiyonu ölçülen anne ve kızı sakinleştirilmeye çalışıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Zonguldak’ta bir kıraathane işletmecisi, sabaha karşı iş yerinde ölü bulundu. Hayatını kaybeden adamın kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Olay, Zonguldak’ın Çatalağzı beldesinde meydana geldi. Beldede ikamet eden 58 yaşındaki Hüseyin Sarı, sabah saatlerinde işlettiği kıraathanede ölü bulundu. Sarı’nın, kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi.
Evli ve iki çocuk babası sahibi Sarı’nın cesedi, olay yerine gelen ekiplerin incelemelerinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden Sarı'nın ailesi, sinir krizleri geçirdi. Hasan Sarı'nın eşi ve kızı cesedin çıkartıldığı sırada ambulansa taşıdı. Ambulansta tansiyonu ölçülen anne ve kızı sakinleştirilmeye çalışıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.