Sitenin sağında bir giydirme reklam

DUALAR ENGİN ATEŞOĞLU İÇİN

Kozlu 04.03.2021 - 11:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6885+ kez okundu.
 

DUALAR ENGİN ATEŞOĞLU İÇİN

Hafta başında Kozlu’da devam eden inşaat projesinin başında iken rahatsızlık geçirerek Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Ateşoğlu Otomotiv ve Ateşoğlu İnşaat’ın sahibi Engin Ateşoğlu’nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kalp krizi şüphesi ile hastaneye kaldırılan Zonguldak’ın sevilen genç iş adamının ilk müdahalesinde Akciğerlerine emboli (pıhtı) attığı tespit edilmiş ve yoğun bakımda tedavisi sürmekte iken ardından beyin kanaması geçirmesi sonucu yaşam destek ünitesine bağlanması umutlu bekleyiş içerisinde olan sevenlerini üzdü. Doktorlar Engin Ateşoğlu için ellerinden gelen çabayı gösterirken ailesi ve yakınları sevenlerinin dualarını eksik etmemesini istedi.
Hafta başında Kozlu’da devam eden inşaat projesinin başında iken rahatsızlık geçirerek Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Ateşoğlu Otomotiv ve Ateşoğlu İnşaat’ın sahibi Engin Ateşoğlu’nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Kalp krizi şüphesi ile hastaneye kaldırılan Zonguldak’ın sevilen genç iş adamının ilk müdahalesinde Akciğerlerine emboli (pıhtı) attığı tespit edilmiş ve yoğun bakımda tedavisi sürmekte iken ardından beyin kanaması geçirmesi sonucu yaşam destek ünitesine bağlanması umutlu bekleyiş içerisinde olan sevenlerini üzdü.
Doktorlar Engin Ateşoğlu için ellerinden gelen çabayı gösterirken ailesi ve yakınları sevenlerinin dualarını eksik etmemesini istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.