Sitenin sağında bir giydirme reklam

DSİ ACILIK DERESİNDEN SELİN İZLERİNİ SİLİYOR

Gündem 13.06.2014 - 13:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6808+ kez okundu.
 

DSİ ACILIK DERESİNDEN SELİN İZLERİNİ SİLİYOR

Zonguldak’ta geçtiğimiz günlerde sel felaketi nedeniyle taşma noktasına gelen Acılık Deresi, DSİ ekipleri tarafından temizlendi.
Zonguldak’ta şiddetli yağış sonrasında meydana gelen sel felaketi, Acılık Deresi’ni taşma noktasına getirmişti. Selin ardından yaraların sarıldığı Zonguldak’ta, maddi anlamda da faturası ağır oldu. Öte yandan Acılık mevkiinden geçen derede sel sularının çekilmesi ile birlikte DSİ ekipleri temizleme çalışmalarına başladı. Sabah saatlerinden itibaren başlayan temizleme çalışmalarında, selin getirdiği topraklar kepçe ve kamyonlarla temizlendi.
Zonguldak’ta geçtiğimiz günlerde sel felaketi nedeniyle taşma noktasına gelen Acılık Deresi, DSİ ekipleri tarafından temizlendi.

Zonguldak’ta şiddetli yağış sonrasında meydana gelen sel felaketi, Acılık Deresi’ni taşma noktasına getirmişti. Selin ardından yaraların sarıldığı Zonguldak’ta, maddi anlamda da faturası ağır oldu. Öte yandan Acılık mevkiinden geçen derede sel sularının çekilmesi ile birlikte DSİ ekipleri temizleme çalışmalarına başladı.
Sabah saatlerinden itibaren başlayan temizleme çalışmalarında, selin getirdiği topraklar kepçe ve kamyonlarla temizlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.