Sitenin sağında bir giydirme reklam

DÖKMECİ SANAYİ SİTESİ ESNAFINDAN DESTEK İSTEDİ

Kozlu 07.03.2019 - 15:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8095+ kez okundu.
 

DÖKMECİ SANAYİ SİTESİ ESNAFINDAN DESTEK İSTEDİ

  İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci seçim çalışmaları kapsamında Kozlu Yeni Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek sanayi Sitesi esnafından destek istedi. Ziyaretinde Kozlu Sanayi Sitesi esnafının sıkıntılarını yakından bildiğini dile getiren Dökmeci, ‘Biliyorum ki, dükkânlarınız çatlamış, her geçen gün zemin kayıyor, bu durumu sigorta şirketleri sigorta kapsamına almıyor. Sahip çıkan var mı? Yok! Bu sanayi sitesi esnafının iş yapabilmesi için kılıç yol ayrımı mevkiine yapılacak bir köprü projesi vardı! Ne oldu? Oradaki onlarca ton demir ne oldu biliyor musunuz? Bu zihniyete 31 Mart’ta tekrar yetki verecek misiniz?  Allah nasip eder de 1 Nisan’da göreve gelirsek ilk yapacağımız icraatlardan biride Sanayi Sitesi köprüsünü hayata geçirmek ve Sanayi Sitesi esnafımızın sorunlarına çözüm bulmak olacaktır.’şeklinde konuştu. Sanayi Sitesi esnafları Dökmeci ve ekip arkadaşlarına çay ikram edip fotoğraf çektirdiler.(BKH) 

 

İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci seçim çalışmaları kapsamında Kozlu Yeni Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek sanayi Sitesi esnafından destek istedi.

Ziyaretinde Kozlu Sanayi Sitesi esnafının sıkıntılarını yakından bildiğini dile getiren Dökmeci, ‘Biliyorum ki, dükkânlarınız çatlamış, her geçen gün zemin kayıyor, bu durumu sigorta şirketleri sigorta kapsamına almıyor. Sahip çıkan var mı? Yok! Bu sanayi sitesi esnafının iş yapabilmesi için kılıç yol ayrımı mevkiine yapılacak bir köprü projesi vardı! Ne oldu? Oradaki onlarca ton demir ne oldu biliyor musunuz? Bu zihniyete 31 Mart’ta tekrar yetki verecek misiniz?  Allah nasip eder de 1 Nisan’da göreve gelirsek ilk yapacağımız icraatlardan biride Sanayi Sitesi köprüsünü hayata geçirmek ve Sanayi Sitesi esnafımızın sorunlarına çözüm bulmak olacaktır.’şeklinde konuştu. Sanayi Sitesi esnafları Dökmeci ve ekip arkadaşlarına çay ikram edip fotoğraf çektirdiler.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.