Sitenin sağında bir giydirme reklam

DÖKMECİ İLKSAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kozlu 14.03.2021 - 13:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7619+ kez okundu.
 

DÖKMECİ İLKSAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kocatepe İlkokulu Sınıf Öğretmenlerinden Erdoğan Dökmeci, İlksan Kozlu İlçe Temsilciliği seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. Dökmeci resmi adaylık başvurusunda bulunmadan önce Kozlu İlçesinde bulunan Eğitim Sendikalarının temsilcileri ile yüzyüze ve telefon aracılığı ile görüşerek İlksan ve seçim süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Erdoğan Dökmeci İlksan’da bir yapısal değişikliğin şart olduğunu, bir Oyak ya da Polsan gibi daha dinamik bir yönetim anlayışına kavuşması gerektiğini söyledi. Sandığın kurtuluşunun sandıkta olduğunu dile getiren Dökmeci, sandıkta değişimin şart olduğunu ve bu değişimin tabandan başlaması gerektiğini, bu değişimi gerçekleştirecek olanlarında sandığın değerli üyeleri olduğunu ifade ederek ilçe temsilcilerine sürece vermiş oldukları katkıdan ötürü teşekkür etti.
Kocatepe İlkokulu Sınıf Öğretmenlerinden Erdoğan Dökmeci, İlksan Kozlu İlçe Temsilciliği seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.
Dökmeci resmi adaylık başvurusunda bulunmadan önce Kozlu İlçesinde bulunan Eğitim Sendikalarının temsilcileri ile yüzyüze ve telefon aracılığı ile görüşerek İlksan ve seçim süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Erdoğan Dökmeci İlksan’da bir yapısal değişikliğin şart olduğunu, bir Oyak ya da Polsan gibi daha dinamik bir yönetim anlayışına kavuşması gerektiğini söyledi.
Sandığın kurtuluşunun sandıkta olduğunu dile getiren Dökmeci, sandıkta değişimin şart olduğunu ve bu değişimin tabandan başlaması gerektiğini, bu değişimi gerçekleştirecek olanlarında sandığın değerli üyeleri olduğunu ifade ederek ilçe temsilcilerine sürece vermiş oldukları katkıdan ötürü teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.