Sitenin sağında bir giydirme reklam

Devrek Kampüsü Yeni Döneme Önemli Yatırımlarla Hazırlanıyor

Eğitim 22.06.2016 - 16:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7165+ kez okundu.
 

Devrek Kampüsü Yeni Döneme Önemli Yatırımlarla Hazırlanıyor

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokuluna altı yeni bölüm açılması ve bu bölümlere öğrenci alınmasıyla MYO’daki aktif program sayısı 10’dan 16’ya öğrenci sayısı da 1200’den 1800’e çıkacak. Artan öğrenci kapasitesi göz önüne alınarak Devrek MYO’da alt yapı çalışmaları yapıldı.  Çalışmalara ilk olarak kampüs içerisindeki bina ve dersliklerin dış cephe mantolamasıyla başlandı. Yine artan öğrenci sayısı düşünülerek Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Senatosunun Çaycuma’da 2 Haziran Perşembe günü yaptığı toplantıda aldığı kararla Hakkâri’de şehit olan Devrekli Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un adının verildiği Etüt Salonu hizmete girdi. Bina iç cephesinde boya çalışmaları yapıldı. Bina içindeki ıslak alanlar tekrar elden geçirilerek daha iyi hale getirildi.  Önümüzdeki yıl 500 öğrencinin daha dâhil olacağı Devrek Kampüsü yapılan yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer: “Derslik, ofis ve laboratuvarlar için gerekli fiziki mekânlarla ilgili düzenlemeleri yaptık. Etüt Salonu, kantin ve binaların alt yapı sorunları da giderilerek Devrek MYO Kampüsü 2016-2017 eğitim- öğretim dönemine hazır hale getirildi. Devrek kampüsündeki öğrenci artışıyla bağlantılı kalma sorunu da olmayacak. Kampüse bitişik arazide inşa edilen 400 kişilik yurt öğrencilerin barınma sorununu ortadan kaldırarak öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim almasını sağlayacak.”  Rektör Özer: “Yaptığımız Çalışmalar Çevre Dostu” Üniversite içerisinde yapılan tüm çalışmaların Çevreci Üniversite vizyonuyla yapıldığına dikkat çeken Rektör Özer: “Üniversitemiz çevre dostu bir üniversite olarak Türkiye’de çevre düzenlemesi ve yeşil alanın en fazla olduğu Üniversitedir. Kampüslerimiz içerisinde yaptığımız çalışmalarda gerek enerji kullanımı gerekse çevre duyarlılığını göz önünde bulunduran çalışmalar yürütüyoruz. Binalarımızdaki alt yapıyı su ve enerji tasarrufu amacıyla yeniliyoruz. Devrek MYO’da ve Üniversitemizin tüm alanlarında öğrencilerimizin daha rahat eğitim görmeleri için çalışmalarımız devam ediyor. 2016- 2017 eğitim-öğretim döneminde artan sayımızla, yenilenen binalarımızla ve kampüs alanlarımızla eğitim-öğretim faaliyetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokuluna altı yeni bölüm açılması ve bu bölümlere öğrenci alınmasıyla MYO’daki aktif program sayısı 10’dan 16’ya öğrenci sayısı da 1200’den 1800’e çıkacak. Artan öğrenci kapasitesi göz önüne alınarak Devrek MYO’da alt yapı çalışmaları yapıldı. 

Çalışmalara ilk olarak kampüs içerisindeki bina ve dersliklerin dış cephe mantolamasıyla başlandı. Yine artan öğrenci sayısı düşünülerek Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Senatosunun Çaycuma’da 2 Haziran Perşembe günü yaptığı toplantıda aldığı kararla Hakkâri’de şehit olan Devrekli Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un adının verildiği Etüt Salonu hizmete girdi. Bina iç cephesinde boya çalışmaları yapıldı. Bina içindeki ıslak alanlar tekrar elden geçirilerek daha iyi hale getirildi. 

Önümüzdeki yıl 500 öğrencinin daha dâhil olacağı Devrek Kampüsü yapılan yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer: “Derslik, ofis ve laboratuvarlar için gerekli fiziki mekânlarla ilgili düzenlemeleri yaptık. Etüt Salonu, kantin ve binaların alt yapı sorunları da giderilerek Devrek MYO Kampüsü 2016-2017 eğitim- öğretim dönemine hazır hale getirildi. Devrek kampüsündeki öğrenci artışıyla bağlantılı kalma sorunu da olmayacak. Kampüse bitişik arazide inşa edilen 400 kişilik yurt öğrencilerin barınma sorununu ortadan kaldırarak öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim almasını sağlayacak.” 

Rektör Özer: “Yaptığımız Çalışmalar Çevre Dostu”

Üniversite içerisinde yapılan tüm çalışmaların Çevreci Üniversite vizyonuyla yapıldığına dikkat çeken Rektör Özer: “Üniversitemiz çevre dostu bir üniversite olarak Türkiye’de çevre düzenlemesi ve yeşil alanın en fazla olduğu Üniversitedir. Kampüslerimiz içerisinde yaptığımız çalışmalarda gerek enerji kullanımı gerekse çevre duyarlılığını göz önünde bulunduran çalışmalar yürütüyoruz. Binalarımızdaki alt yapıyı su ve enerji tasarrufu amacıyla yeniliyoruz. Devrek MYO’da ve Üniversitemizin tüm alanlarında öğrencilerimizin daha rahat eğitim görmeleri için çalışmalarımız devam ediyor. 2016- 2017 eğitim-öğretim döneminde artan sayımızla, yenilenen binalarımızla ve kampüs alanlarımızla eğitim-öğretim faaliyetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.