Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVREK BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISI YAPILDI

Devrek 06.11.2015 - 12:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4096+ kez okundu.
 

DEVREK BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISI YAPILDI

  Devrek Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığında yapıldı. Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda gündemdeki konular ile gündeme sonradan eklenen konular görüşüldü. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından başlayan meclis toplantısında ilk olarak Devrek Belediyesi’nin 2016 Mali Yılı Analitik (Gelir-Gider) Bütçesi ile 2016 Mali Yılı Gelir Tarifeleri görüşülerek komisyona havale edildi. Devrek Kaymakamlığı Mal Müdürlüğü’nün İsmetpaşa Mahallesi 424 ada 1 nolu parselde imar planı değişiklik talebi görüşülerek kabul edildi. Kent Konseyi kurulmasına yönelik çalışmalarla ilgili konu ile Devrek Belediyesi’nin Tüm Bel Sen memur sendikası ile toplu sözleşme yapabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusu görüşülerek kabul edildi. Gündemdeki konuların görüşülmesinin ardından meclis toplantısı ikinci birleşiminin 17 Kasım 2015 Salı günü saat 16.00’da yapılması kararlaştırıldı. Meclis toplantısının son bölümünde Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, yapılan çalışmalar ve heyelanın son durumu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. 

 

Devrek Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda gündemdeki konular ile gündeme sonradan eklenen konular görüşüldü. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından başlayan meclis toplantısında ilk olarak Devrek Belediyesi’nin 2016 Mali Yılı Analitik (Gelir-Gider) Bütçesi ile 2016 Mali Yılı Gelir Tarifeleri görüşülerek komisyona havale edildi. Devrek Kaymakamlığı Mal Müdürlüğü’nün İsmetpaşa Mahallesi 424 ada 1 nolu parselde imar planı değişiklik talebi görüşülerek kabul edildi. Kent Konseyi kurulmasına yönelik çalışmalarla ilgili konu ile Devrek Belediyesi’nin Tüm Bel Sen memur sendikası ile toplu sözleşme yapabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusu görüşülerek kabul edildi. Gündemdeki konuların görüşülmesinin ardından meclis toplantısı ikinci birleşiminin 17 Kasım 2015 Salı günü saat 16.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Meclis toplantısının son bölümünde Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, yapılan çalışmalar ve heyelanın son durumu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.