Sitenin sağında bir giydirme reklam

Deva'dan zam tepkisi

Zonguldak 25.02.2021 - 13:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6698+ kez okundu.
 

Deva'dan zam tepkisi

DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Şenol Öztürk, zamlara tepki gösterdi. Öztürk yaptığı açıklamada,"Suya zam, elektiriğe zam, gaza zam, yağa zam, ulaşıma zam, ekmeğe zam, zama zam! Zam yeter mi yetmez, birde yüksek vergi!"dedi. vatandaşın zamdan altında ezildiğini ifade eden Şenol Öztürk şunları ifade etti; "Vatandaşa Ay'a bak Ay'a derken, malesef ekmeğe zam getiriyorlar. Nasıl olsa onlara hava hoş, ekmek yoksa bir keyif çayı içiyorlar.  Bu irili ufaklı iktidar ortaklarının ülkemizi nereye götüreceği bellidir, ay hikaye gidişat malesef doksanlı yılların karanlık Türkiye'sidir. Tabi o dönemleri küçük ortak iyi bilmektedir, dönemin koalisyon ortaklarındandır. Bugünde iktidar ortağı olarak yine vizyonlarını konuşturarak ülkemizi hızla geriye götürmektedir. Yakında ekmek karneside yeniden ortaya çıkabilir. Bardakla satılan sıvı yağdan, ikiye bölünmüş margarine kadar temel ihtiyaç maddelerinin nasıl satıldığını gördük. Zannediyoruz sırada dilimle satılan ekmeği göreceğiz. Vatandaşımız artık değil haftalık, günlük; öğünlük alışverişini zor yapar hale gelmiştir.    Esnafın sesini duyan var mı? Yok! Çünkü artık seslerini çıkartacak halleri kalmamıştır, esnaf bitmiştir. Gerçekten yaklaşık bir yıldır kapalı olan esnafımızı nasıl görmezden geldiler çok merak ediyoruz. Milyonlarca insanı mağdur ettiler. Bir ülke zorlansa ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Şu meşhur müteahit beşli çeteye sahip çıktılarının yarısı kadar esnafa sahip çıksalardı eğer inanın esnafımız biraz nefes alırdı.  Suya zam, elektiriğe zam, gaza zam, yağa zam, ulaşıma zam, ekmeğe zam, zama zam! Zam yeter mi yetmez, birde yüksek vergi! Memleketimizde emeklinin, işçinin, öğrencinin, memurun, esnafın artık yüzü gülmüyor, zor nefes alıyorlar. Ellerinden gelse aldıkları nefese bile vergi getirecek bir iktidarla önlerini göremiyorlar. İnsanlarımız yurt dışına çıkma hayalleri kuruyor. Ülkemizin bu denli savrulmasından rahatsızız. Yurttaşlarımızın dertlerini biliyoruz. DEVA Partisi olarak elimizi değil, başımızı taşın altına koyarak ülkemizi içine düştüğü bu karanlık tünelden çıkaracağız. Herkes müsterih olsun Türkiye'nin ve Zonguldak'ın DEVA'sı Hazır."
DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Şenol Öztürk, zamlara tepki gösterdi.
Öztürk yaptığı açıklamada,"Suya zam, elektiriğe zam, gaza zam, yağa zam, ulaşıma zam, ekmeğe zam, zama zam! Zam yeter mi yetmez, birde yüksek vergi!"dedi.
vatandaşın zamdan altında ezildiğini ifade eden Şenol Öztürk şunları ifade etti;
"Vatandaşa Ay'a bak Ay'a derken, malesef ekmeğe zam getiriyorlar. Nasıl olsa onlara hava hoş, ekmek yoksa bir keyif çayı içiyorlar. 
Bu irili ufaklı iktidar ortaklarının ülkemizi nereye götüreceği bellidir, ay hikaye gidişat malesef doksanlı yılların karanlık Türkiye'sidir. Tabi o dönemleri küçük ortak iyi bilmektedir, dönemin koalisyon ortaklarındandır. Bugünde iktidar ortağı olarak yine vizyonlarını konuşturarak ülkemizi hızla geriye götürmektedir. Yakında ekmek karneside yeniden ortaya çıkabilir. Bardakla satılan sıvı yağdan, ikiye bölünmüş margarine kadar temel ihtiyaç maddelerinin nasıl satıldığını gördük. Zannediyoruz sırada dilimle satılan ekmeği göreceğiz. Vatandaşımız artık değil haftalık, günlük; öğünlük alışverişini zor yapar hale gelmiştir. 
 
Esnafın sesini duyan var mı? Yok!
Çünkü artık seslerini çıkartacak halleri kalmamıştır, esnaf bitmiştir. Gerçekten yaklaşık bir yıldır kapalı olan esnafımızı nasıl görmezden geldiler çok merak ediyoruz. Milyonlarca insanı mağdur ettiler. Bir ülke zorlansa ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Şu meşhur müteahit beşli çeteye sahip çıktılarının yarısı kadar esnafa sahip çıksalardı eğer inanın esnafımız biraz nefes alırdı. 
Suya zam, elektiriğe zam, gaza zam, yağa zam, ulaşıma zam, ekmeğe zam, zama zam! Zam yeter mi yetmez, birde yüksek vergi!
Memleketimizde emeklinin, işçinin, öğrencinin, memurun, esnafın artık yüzü gülmüyor, zor nefes alıyorlar. Ellerinden gelse aldıkları nefese bile vergi getirecek bir iktidarla önlerini göremiyorlar. İnsanlarımız yurt dışına çıkma hayalleri kuruyor. Ülkemizin bu denli savrulmasından rahatsızız. Yurttaşlarımızın dertlerini biliyoruz. DEVA Partisi olarak elimizi değil, başımızı taşın altına koyarak ülkemizi içine düştüğü bu karanlık tünelden çıkaracağız. Herkes müsterih olsun Türkiye'nin ve Zonguldak'ın DEVA'sı Hazır."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.