Sitenin sağında bir giydirme reklam

DENİZ YAYALAR&KOZLUSPOR

29.03.2022 - 22:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7162+ kez okundu.
 

DENİZ YAYALAR&KOZLUSPOR

İyi lider her işi kendim yapacam diye uğraşmaz! Görev verir, Sorumluluk verir ve denetler. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Eski bir Kozlu sporlu futbolcu. Bir Kozlu spor sevdalısı. Önceki dönem Belediye başkanlığı görevinde Kozluspor Bal Ligine kadar yükselmişti. Sonrasında küçük hesaplar ve rant hesapları ile çöküş dönemine girdi. Başkan göreve geldikten sonra Kulubü parlak günlerine geri döndürmek adına, Belediye Meclis Üyesi Deniz Yayalar’a yetki ve görev verdi. Deniz Yayalar’ı çok eskiden tanırım! Bir sloganı vardır, ‘bir işi yapmakla yapmamak arasında yapmayacaksın. Ya tam yapacaksın, ya hiç yapmayacaksın’der! Kozlu spor’un yetki ve sorumluluğunu üzerine aldıktan sonra dediği gibi yaptı. Zonguldak bölgesinde transfer bombalarını ard arda patlatarak, mükemmel bir takım kurdu. Takıma maddi manevi destek çıktı. Kendi işlerinde aşırı hassasiyeti ile tanıdığımız Deniz, işlerini bile Kozlu spor’un arkasında bıraktı Deniz’in emekleri meyvesini verdi. Kozlu spor son haftaya kadar nağmalüp olarak zirvedeki yerini korudu. Ancak geçtiğimiz hafta oynanan Çaycuma spor maçında kirli eller devreye girdi. Zonguldak ile birlikte tüm Türkiye futbol’un sadece sahada mücadele olmadığını gördü. Ancak, Deniz Yayalar başkanlığındaki Kozlu spor Çaycuma deplasmanında berabere kalsa da zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Ancak Kozlu ve Kozlu spor düşmanları da kurdukları kirli ittifaklar ile birlikte Kozlu spor’un şampiyonluğunu engellemek adına mücadelelerine devam ediyor. Benim tanıdığım Deniz bunların alayına pabuç bırakmaz! Benim tanıdığım Ali başkan sorumluluk verdiği takımı canla başla zirveye taşıyan ve şampiyonluğa ramak kala mücadelesini bırakmayan Deniz Yayalar’ı ve bir zamanlar oyuncusu olduğu Kozlu spor’u da yalnız bırakmaz. Alnının teri ve bileğinin gücü ile bu güne gelen Kozlu spor hedefine ulaşır şampiyon olur. Entrika ekibinin oyunu bozulur. İşte bu kutsal amaçta Kozlulular olarak Kozluspor’u ve Kozlu spor’u başarıya taşımak için elini değil gövdesini taşın altına koyan Deniz Yayalar’a sahip çıkalım. Bu takım ne Deniz Yayalar’ın ne de Ali Bektaş’ın. Bu takım Kozlu’nun…  Takımına sahip çıkmakta Kozluluların vefa borcudur.

İyi lider her işi kendim yapacam diye uğraşmaz!

Görev verir, Sorumluluk verir ve denetler.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş,

Eski bir Kozlu sporlu futbolcu.

Bir Kozlu spor sevdalısı.

Önceki dönem Belediye başkanlığı görevinde Kozluspor Bal Ligine kadar yükselmişti.

Sonrasında küçük hesaplar ve rant hesapları ile çöküş dönemine girdi.

Başkan göreve geldikten sonra Kulubü parlak günlerine geri döndürmek adına,

Belediye Meclis Üyesi Deniz Yayalar’a yetki ve görev verdi.

Deniz Yayalar’ı çok eskiden tanırım!

Bir sloganı vardır, ‘bir işi yapmakla yapmamak arasında yapmayacaksın. Ya tam yapacaksın, ya hiç yapmayacaksın’der!

Kozlu spor’un yetki ve sorumluluğunu üzerine aldıktan sonra dediği gibi yaptı.

Zonguldak bölgesinde transfer bombalarını ard arda patlatarak, mükemmel bir takım kurdu.

Takıma maddi manevi destek çıktı.

Kendi işlerinde aşırı hassasiyeti ile tanıdığımız Deniz, işlerini bile Kozlu spor’un arkasında bıraktı

Deniz’in emekleri meyvesini verdi.

Kozlu spor son haftaya kadar nağmalüp olarak zirvedeki yerini korudu.

Ancak geçtiğimiz hafta oynanan Çaycuma spor maçında kirli eller devreye girdi.

Zonguldak ile birlikte tüm Türkiye futbol’un sadece sahada mücadele olmadığını gördü.

Ancak, Deniz Yayalar başkanlığındaki Kozlu spor Çaycuma deplasmanında berabere kalsa da zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

Ancak Kozlu ve Kozlu spor düşmanları da kurdukları kirli ittifaklar ile birlikte Kozlu spor’un şampiyonluğunu engellemek adına mücadelelerine devam ediyor.

Benim tanıdığım Deniz bunların alayına pabuç bırakmaz!

Benim tanıdığım Ali başkan sorumluluk verdiği takımı canla başla zirveye taşıyan ve şampiyonluğa ramak kala mücadelesini bırakmayan Deniz Yayalar’ı ve bir zamanlar oyuncusu olduğu Kozlu spor’u da yalnız bırakmaz.

Alnının teri ve bileğinin gücü ile bu güne gelen Kozlu spor hedefine ulaşır şampiyon olur.

Entrika ekibinin oyunu bozulur.

İşte bu kutsal amaçta Kozlulular olarak Kozluspor’u ve Kozlu spor’u başarıya taşımak için elini değil gövdesini taşın altına koyan Deniz Yayalar’a sahip çıkalım.

Bu takım ne Deniz Yayalar’ın ne de Ali Bektaş’ın.

Bu takım Kozlu’nun… 

Takımına sahip çıkmakta Kozluluların vefa borcudur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.