Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEMİRTAŞ MUHTARLARLA BULUŞTU

Alaplı 07.04.2016 - 00:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6834+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ MUHTARLARLA BULUŞTU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Demirtaş, 2 yıllık görev süresince yaptığı hizmetleri anlattı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ahos Otel’de mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Başkan Demirtaş’ın yanı sıra Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Batı Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyonu temsilcisi Şakir Başol, Gülüç Beldesi’nde ki ve Ereğli ilçesine bağlı bazı mahalle muhtarları ile belediye meclis üyeleri katıldı.Örencik Mahallesi Muhtarı Çağlar Özcan açılış konuşmasında kendilerini kahvaltıda buluşturan Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a teşekkür etti. Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ta düzenlenen kahvaltıdan dolayı Gülüç Beldesi’nde görev yapan mahalle muhtarları ile Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a teşekkür etti.Konuşmasında muhtarların görevlerini özveri ile yaptığını ve mahallelerine hizmet alabilmek için belediye başkanları, kaymakam ve valilerin kapılarını aşındırdığını ifade eden Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, göreve geldiği günden bu yana muhtarların talep ve isteklerini yerine getirmek için elindeki imkanlar dahilinde yardımcı olduğunu söyledi. Mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Demirtaş, muhtarlara bundan sonraki görev sürelerinde de başarılar diledi.Yapılan konuşmaların ardından Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile mahalle muhtarları bölgeye yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Demirtaş, 2 yıllık görev süresince yaptığı hizmetleri anlattı.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ahos Otel’de mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Başkan Demirtaş’ın yanı sıra Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Batı Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyonu temsilcisi Şakir Başol, Gülüç Beldesi’nde ki ve Ereğli ilçesine bağlı bazı mahalle muhtarları ile belediye meclis üyeleri katıldı.
Örencik Mahallesi Muhtarı Çağlar Özcan açılış konuşmasında kendilerini kahvaltıda buluşturan Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a teşekkür etti. Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ta düzenlenen kahvaltıdan dolayı Gülüç Beldesi’nde görev yapan mahalle muhtarları ile Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a teşekkür etti.
Konuşmasında muhtarların görevlerini özveri ile yaptığını ve mahallelerine hizmet alabilmek için belediye başkanları, kaymakam ve valilerin kapılarını aşındırdığını ifade eden Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, göreve geldiği günden bu yana muhtarların talep ve isteklerini yerine getirmek için elindeki imkanlar dahilinde yardımcı olduğunu söyledi. Mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Demirtaş, muhtarlara bundan sonraki görev sürelerinde de başarılar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile mahalle muhtarları bölgeye yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.