Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEMİRBAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kozlu 07.08.2014 - 13:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6743+ kez okundu.
 

DEMİRBAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Gülsüm-Buğra YAVUZ çiftini kutluyor, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini diliyoruz.
Kozlu Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Fevzi Demirbaş ve eşi Emine Demirbaş, biricik kızları Gülsüm ile, Havva-Erdoğan Yavuz’un oğulları Buğra düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler.Kozlu Elizya Düğün Salonunda 3 Ağustos Pazar günü düzenlenen düğün merasimine, İş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Gülsüm-Buğra YAVUZ çiftini kutluyor, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini diliyoruz.(BKH)
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Gülsüm-Buğra YAVUZ çiftini kutluyor, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini diliyoruz.

Kozlu Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Fevzi Demirbaş ve eşi Emine Demirbaş, biricik kızları Gülsüm ile, Havva-Erdoğan Yavuz’un oğulları Buğra düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler.
Kozlu Elizya Düğün Salonunda 3 Ağustos Pazar günü düzenlenen düğün merasimine, İş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Gülsüm-Buğra YAVUZ çiftini kutluyor, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini diliyoruz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.