Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEMET&SEÇKİN MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.09.2024 - 16:10, Güncelleme: 09.09.2024 - 07:56 1264 kez okundu.
 

DEMET&SEÇKİN MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’in kızı Demet Demir ile Seçkin Karadeniz, Alaborina’da düzenlenen tören ile dünya evine girdi.
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’in kızı Demet Demir ile Seçkin Karadeniz, Alaborina’da düzenlenen tören ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahı Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem kıyarken şahitliklerini ise AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP MYK Üyesi Murat Kotra, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil yaptı. Demet Demir ile Seçkin Karadeniz’e mutluluklar dileyen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan: “Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’in kıymetli kızları Demet & Seçkin kardeşlerimizin nikah akitlerine katılarak bu mutlu günlerine ortak olduk. Demir & Karadeniz ailelerini tebrik eder, genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah iki cihan saadeti nasip eylesin inşallah.” dedi.
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’in kızı Demet Demir ile Seçkin Karadeniz, Alaborina’da düzenlenen tören ile dünya evine girdi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’in kızı Demet Demir ile Seçkin Karadeniz, Alaborina’da düzenlenen tören ile dünya evine girdi.

Genç çiftin nikahı Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem kıyarken şahitliklerini ise AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP MYK Üyesi Murat Kotra, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil yaptı.

Demet Demir ile Seçkin Karadeniz’e mutluluklar dileyen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan: “Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’in kıymetli kızları Demet & Seçkin kardeşlerimizin nikah akitlerine katılarak bu mutlu günlerine ortak olduk. Demir & Karadeniz ailelerini tebrik eder, genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah iki cihan saadeti nasip eylesin inşallah.” dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.