Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU'CUUUUU!!!!!!!!!!!!

Gündem 10.01.2020 - 00:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7312+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU'CUUUUU!!!!!!!!!!!!

ŞU NOKTADAN SONRA BAŞKAN BEKTAŞ KARŞI CEPHEYE PAÇA KAPTIRMAZ!
Yılbaşı, ABD-İran vs, derken yerel gündemden koptuk. Belki vatandaş yerel gündemden koptu ama gündemi oluşturanlar çalışmalarından hız kesmiyor… Kozlu’da yerel gündemin ana konusu, ‘Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı kim olacak?’ II.Ahmet’in istifasının ardından ben iddiamı ‘Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş kimi isterse ilçe başkanı o olur!’ şeklinde ortaya koymuştum. Kimi ister? Kimi istemez? İstediğini niye ister? İstemediğini niye istemez? Orasını bilmem! Ama yine ortaya attığım fikrin arkasındayım, ‘Ali Başkan kimi isterse, İlçe Başkanı o olur!’ İlçe Başkanlığı atama süreci, uzayınca, bazıları yarıştan koptu, umudunu kesti. Bazıları da çıkmamış candan umut kesilmez misali, Ankara’ya çağırılacak üç kişiden biri olma umuduyla hala bekleyiş içerisinde. Ancak süreç içerisinde öyle bir noktaya gelindi ki,  her ne kadar Ali Bektaş ‘Ben şu kişiyi istiyorum’ şeklinde bir fikir beyan etmese bile karşısında bir ekip oluştu ve Başkanın adayı olarak gördükleri genç Mimar Oğuzhan Bayrak’a karşı kendi adaylarını ortaya çıkartıp, Başkan Bektaş’a karşı bayrak açtılar. Bektaş’ın karşısında bayrak açıp, yeni bir cephe oluşturan ekibin başını, örgüte hakim olup, bir sonraki dönem Kozlu Belediye Başkan Adayı olmayı hedefleyen İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’nin çektiği iddia ediliyor. Dananın kuyruğu bu hafta sonu, bilemediniz haftaya kopar. Ankara’ya çağırılacak üç isimden biri kesin, Ali Bektaş’ın aklındaki isim olarak iddia edilen genç mimar Oğuzhan Bayrak olur! Diğeri, Karaveli ve ekibinin desteklediği iddia edilen, İhlas Mağazası eski Müdürü Ünver Taşkın ya da Aydın Bozkurt olursa, Bu iki ismin haricinde Ankara’ya çağrılacak isim kararsızlık durumunda üzerinde uzlaşı sağlanacak aday olacaktır! Durum, Bektaş ve karşı cephe olayına dönüşmemiş olsaydı Ankara’ya gidecek her ismin bir şansı olacaktı. Ancak şu noktadan sonra Başkan Bektaş karşı cepheye paça kaptırmaz! Sonuç olarak Başkan Bektaş kimi isterse İlçe Başkanı o olur! Başkan Bektaş’ın olur dediği isme Mileltvekili Hamdi Uçar olmaz demez, Polat Türkmen her zamanki gibi etliye sütlüye müdahale etmez, Vadi vekili Çolakoğlu’da Bektaş ve Uçar ile ters düşmez!  Neticede İlçe başkanı da Bektaş kimi isterse o olur.
ŞU NOKTADAN SONRA BAŞKAN BEKTAŞ KARŞI CEPHEYE PAÇA KAPTIRMAZ!

Yılbaşı, ABD-İran vs, derken yerel gündemden koptuk.

Belki vatandaş yerel gündemden koptu ama gündemi oluşturanlar çalışmalarından hız kesmiyor…

Kozlu’da yerel gündemin ana konusu, ‘Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı kim olacak?’

II.Ahmet’in istifasının ardından ben iddiamı ‘Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş kimi isterse ilçe başkanı o olur!’ şeklinde ortaya koymuştum.

Kimi ister?

Kimi istemez?

İstediğini niye ister?

İstemediğini niye istemez?

Orasını bilmem!

Ama yine ortaya attığım fikrin arkasındayım, ‘Ali Başkan kimi isterse, İlçe Başkanı o olur!’

İlçe Başkanlığı atama süreci, uzayınca, bazıları yarıştan koptu, umudunu kesti.

Bazıları da çıkmamış candan umut kesilmez misali, Ankara’ya çağırılacak üç kişiden biri olma umuduyla hala bekleyiş içerisinde.

Ancak süreç içerisinde öyle bir noktaya gelindi ki,  her ne kadar Ali Bektaş ‘Ben şu kişiyi istiyorum’ şeklinde bir fikir beyan etmese bile karşısında bir ekip oluştu ve Başkanın adayı olarak gördükleri genç Mimar Oğuzhan Bayrak’a karşı kendi adaylarını ortaya çıkartıp, Başkan Bektaş’a karşı bayrak açtılar.

Bektaş’ın karşısında bayrak açıp, yeni bir cephe oluşturan ekibin başını, örgüte hakim olup, bir sonraki dönem Kozlu Belediye Başkan Adayı olmayı hedefleyen İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’nin çektiği iddia ediliyor.

Dananın kuyruğu bu hafta sonu, bilemediniz haftaya kopar.

Ankara’ya çağırılacak üç isimden biri kesin, Ali Bektaş’ın aklındaki isim olarak iddia edilen genç mimar Oğuzhan Bayrak olur!

Diğeri, Karaveli ve ekibinin desteklediği iddia edilen, İhlas Mağazası eski Müdürü Ünver Taşkın ya da Aydın Bozkurt olursa,

Bu iki ismin haricinde Ankara’ya çağrılacak isim kararsızlık durumunda üzerinde uzlaşı sağlanacak aday olacaktır!

Durum, Bektaş ve karşı cephe olayına dönüşmemiş olsaydı Ankara’ya gidecek her ismin bir şansı olacaktı.

Ancak şu noktadan sonra Başkan Bektaş karşı cepheye paça kaptırmaz!

Sonuç olarak Başkan Bektaş kimi isterse İlçe Başkanı o olur!

Başkan Bektaş’ın olur dediği isme Mileltvekili Hamdi Uçar olmaz demez, Polat Türkmen her zamanki gibi etliye sütlüye müdahale etmez, Vadi vekili Çolakoğlu’da Bektaş ve Uçar ile ters düşmez! 

Neticede İlçe başkanı da Bektaş kimi isterse o olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.