Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU'CUUUUU!!!!!!

Gündem 05.07.2015 - 18:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6840+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU'CUUUUU!!!!!!

Devletin malı deniz…
Kozlu’da Belediye’den arsa alanların uykuları kaçıyor!Önceki dönemde belediyenin sattığı toplam 30 parselin tapularının iptal edilmesi için Hazine vekilinin iptal davası açtığı ve davanın hazinenin lehine sonuçlanması durumunda Belediye’nin sattığı bu parselleri satın alan kişilerin tapularının iptal edileceği iddia edildi. Tapuların iptal edilmesi ile birlikte birçok kişinin mağdur olacağı ve ödeme sıkıntısı içerisinde olduğu bilinen Kozlu Belediyesi’nden paralarını geri almakta zorlanacakları ileri sürüldü.Hal böyle iken ‘Benden öncekiler sattı, ben satsam ne olmuş’ mantığı ile hareket eden Ertan idaresindeki belediyeden yer alma hesabında olanların hesaplarını yeniden gözden geçirmeleri gerekecek.Belki Devletin malı deniz ammaaa,Yemeye kalkan domuzların da eninde sonunda boğazında kalıyor...
Devletin malı deniz…

Kozlu’da Belediye’den arsa alanların uykuları kaçıyor!
Önceki dönemde belediyenin sattığı toplam 30 parselin tapularının iptal edilmesi için Hazine vekilinin iptal davası açtığı ve davanın hazinenin lehine sonuçlanması durumunda Belediye’nin sattığı bu parselleri satın alan kişilerin tapularının iptal edileceği iddia edildi.
Tapuların iptal edilmesi ile birlikte birçok kişinin mağdur olacağı ve ödeme sıkıntısı içerisinde olduğu bilinen Kozlu Belediyesi’nden paralarını geri almakta zorlanacakları ileri sürüldü.
Hal böyle iken ‘Benden öncekiler sattı, ben satsam ne olmuş’ mantığı ile hareket eden Ertan idaresindeki belediyeden yer alma hesabında olanların hesaplarını yeniden gözden geçirmeleri gerekecek.
Belki Devletin malı deniz ammaaa,
Yemeye kalkan domuzların da eninde sonunda boğazında kalıyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.