Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU’CUUUU!!!!

Gündem 18.12.2014 - 17:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3891+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU’CUUUU!!!!

Yakışır Ertan’ıma!
Hani bir söz vardır ya, ‘Ayranı yok içmeye …’diye başlar. Bununkisi de o misal. Borç paçadan akıyor, on gün evvel Mecliste Belediyenin 100 küsür milyon borcu var açıklaması yapıyor, ardından yok kamyon lastiği yıkama tesisi, yok ışıklandırma vs. Yollar çukurdan geçilmiyor! Kozlu’nun girişindeki döner kavşak ve Kozlu sınırlarında kalan sahildeki Benzinliklere gelmeden önceki trafik lambasının önünde  koca koca çukurlar var. Her çukura düşen araç sürücüsü Kozlu’yu saat kuleleri ve süslü lambalarla donatan Belediye başkanına şükranlarını sunuyor (!) Şimdide borç paçadan akarken Ertan efendi araç parkını genişletiyor. Zabıta ’ya araba aldı. Hibe dedi, kim tarafından nasıl ne amaçla hibe edildi açıklayamadı! Ardından çift kabin kamyonet alınmış. Şakşakçı basına göre kar küreme ve tuzlama aracı olacak ve Kozlu’da kış mevsimi sorunsuz atlatılacakmış. Asıl mevzu bu da değil! Bu araç alımlarının altında Ertan’ın başka manevrasının yattığı haberi geldi kulağımıza. Neymiş efendim, beyefendi daha bir iki yaşında son model passat’ı beğenmiyormuş… Araba sık sık arıza çıkarıyormuş da yok daha önce kurşunlanmış da, falan filan. Makam arabası olarak Mercedes alacakmış (!) Artık bu kadarına ben söyleyecek söz bulamıyorum. Söz çok aslında da buraya yazılmaz. Babadan Çaycuma’nın en zenginlerinden olan Çaycuma Belediye Başkanı Makam Şoförü v e Koruma kullanmıyor. Makam arabası olarak çift kabin kamyoneti kendi kullanıyor. Bizim mütevazi bir işçi emeklisi Fikret amcanın oğlu Ertan iki yaşında Passat’ı beğenmiyor, Mercedes alacam diyormuş. Vallahi alsın yakışır(!) Hatta Cumhurbaşkanının bindiği Mercedes’in aynısını alsın. Belli mi olur bakarsınız Abaz’a da AK SARAY’a benzer bir Belediye Başkanlığı konutu yaptırır (!) 
Yakışır Ertan’ıma!

Hani bir söz vardır ya, ‘Ayranı yok içmeye …’diye başlar. Bununkisi de o misal.

Borç paçadan akıyor, on gün evvel Mecliste Belediyenin 100 küsür milyon borcu var açıklaması yapıyor, ardından yok kamyon lastiği yıkama tesisi, yok ışıklandırma vs.

Yollar çukurdan geçilmiyor!

Kozlu’nun girişindeki döner kavşak ve Kozlu sınırlarında kalan sahildeki Benzinliklere gelmeden önceki trafik lambasının önünde  koca koca çukurlar var.

Her çukura düşen araç sürücüsü Kozlu’yu saat kuleleri ve süslü lambalarla donatan Belediye başkanına şükranlarını sunuyor (!)

Şimdide borç paçadan akarken Ertan efendi araç parkını genişletiyor.

Zabıta ’ya araba aldı. Hibe dedi, kim tarafından nasıl ne amaçla hibe edildi açıklayamadı!

Ardından çift kabin kamyonet alınmış. Şakşakçı basına göre kar küreme ve tuzlama aracı olacak ve Kozlu’da kış mevsimi sorunsuz atlatılacakmış.

Asıl mevzu bu da değil!

Bu araç alımlarının altında Ertan’ın başka manevrasının yattığı haberi geldi kulağımıza.

Neymiş efendim, beyefendi daha bir iki yaşında son model passat’ı beğenmiyormuş…

Araba sık sık arıza çıkarıyormuş da yok daha önce kurşunlanmış da, falan filan.

Makam arabası olarak Mercedes alacakmış (!)

Artık bu kadarına ben söyleyecek söz bulamıyorum.

Söz çok aslında da buraya yazılmaz.

Babadan Çaycuma’nın en zenginlerinden olan Çaycuma Belediye Başkanı Makam Şoförü v e Koruma kullanmıyor. Makam arabası olarak çift kabin kamyoneti kendi kullanıyor.

Bizim mütevazi bir işçi emeklisi Fikret amcanın oğlu Ertan iki yaşında Passat’ı beğenmiyor, Mercedes alacam diyormuş.

Vallahi alsın yakışır(!)

Hatta Cumhurbaşkanının bindiği Mercedes’in aynısını alsın.

Belli mi olur bakarsınız Abaz’a da AK SARAY’a benzer bir Belediye Başkanlığı konutu yaptırır (!) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.