Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU'CUUUUU!!!!!!!!!!!!

Gündem 06.03.2020 - 17:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7233+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU'CUUUUU!!!!!!!!!!!!

Olmayan Parayı Dağıtan Adam...
Her Belediye’ye lazım. Her Belediye Başkanına elzem! Adı gibi Sadık! Atom karınca misali çalışkan. Gelirleri yok denecek seviyede, borçları dağ gibi üst üste binmiş bir belediyede, başkanın talimatları ile birlikte ödemeleri dizayn eden, bazı sorunları başkana aksettirmeden çözen, başka bir kurumda böyle bir personel yoktur. Tabiri caizse adam, ‘Olmayan parayı dizayn eden, dağıtan adam’ gibi adeta… Tek kötü tarafı fanatik Trabzonsporlu (Şaka tabiî ki). Tabi böyle işinin ehli, çalıştığı kuruma, amirine ve topluma karşı sorumlu insanlarında çekemeyeni sevmeyeni ister istemez çok oluyor. Birileri üzerine oyunlar oynamaya çalışsa da, Müdürü bilen biliyor. Hepsinden öte başkan adamının kendisine ne derece sadık olduğunu biliyor. O bakımdan, sıkıntı olmaz. İt ürür kervan yürür…
Olmayan Parayı Dağıtan Adam...

Her Belediye’ye lazım.

Her Belediye Başkanına elzem!

Adı gibi Sadık!

Atom karınca misali çalışkan.

Gelirleri yok denecek seviyede, borçları dağ gibi üst üste binmiş bir belediyede, başkanın talimatları ile birlikte ödemeleri dizayn eden, bazı sorunları başkana aksettirmeden çözen, başka bir kurumda böyle bir personel yoktur.

Tabiri caizse adam, ‘Olmayan parayı dizayn eden, dağıtan adam’ gibi adeta…

Tek kötü tarafı fanatik Trabzonsporlu (Şaka tabiî ki).

Tabi böyle işinin ehli, çalıştığı kuruma, amirine ve topluma karşı sorumlu insanlarında çekemeyeni sevmeyeni ister istemez çok oluyor.

Birileri üzerine oyunlar oynamaya çalışsa da, Müdürü bilen biliyor.

Hepsinden öte başkan adamının kendisine ne derece sadık olduğunu biliyor.

O bakımdan, sıkıntı olmaz.

İt ürür kervan yürür…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.