Sitenin sağında bir giydirme reklam

COVİD 19 AŞISI ZORUNLU OLABİLİR Mİ ?

MAKALELER 10.12.2020 - 00:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3921+ kez okundu.
 

COVİD 19 AŞISI ZORUNLU OLABİLİR Mİ ?

Çin ‘in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Covid 19 virüsü havaların soğuması ve kış aylarına girmemizle birlikte ülkemizde de vaka ve ölüm sayılarının artmasına neden olmuştur. Virüsün ortaya çıktığı andan itibaren Avrupa ülkeleri  ve Çin’de aşı ile ilgili çalışmalar halen devam etmektedir. Türkiye ; Aralık ,Ocak ve Şubat aylarında gelecek 50 milyon doz aşı için Çin’le  , bunun yanı sıra Almanya ile 1 milyon doz ve sonrasında 25 milyon doz aşı için anlaşma yapmıştır. Aşı konusunun gündeme gelmesiyle birlikte aşı olmak istemeyenlerin de sayısı bir hayli fazla yer almaktadır. .    YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...
Çin ‘in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Covid 19 virüsü havaların soğuması ve kış aylarına girmemizle birlikte ülkemizde de vaka ve ölüm sayılarının artmasına neden olmuştur. Virüsün ortaya çıktığı andan itibaren Avrupa ülkeleri  ve Çin’de aşı ile ilgili çalışmalar halen devam etmektedir.
Türkiye ; Aralık ,Ocak ve Şubat aylarında gelecek 50 milyon doz aşı için Çin’le  , bunun yanı sıra Almanya ile 1 milyon doz ve sonrasında 25 milyon doz aşı için anlaşma yapmıştır.
Aşı konusunun gündeme gelmesiyle birlikte aşı olmak istemeyenlerin de sayısı bir hayli fazla yer almaktadır. . 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.