Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP KOZLU KADIN KOLLARI ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Siyaset 22.01.2015 - 17:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7995+ kez okundu.
 

CHP KOZLU KADIN KOLLARI ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Kozlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın kolları gün geçtikçe büyüyor.
İlçe olduktan sonra yeni oluşan yönetim de kadın kolları ev ev dolaşarak vatandaşa ulaşıyor. Her hafta parti binasında bir araya gelen kadın kollar yeni isimleri partiye kazandırmaya devam ediyor.  Haftanın belli günleri mahalleleri dolaşan kadın kolları önümüzdeki günlerde köy gezilerine de başlayacaklarını belirttiler. CHP Kozlu kadın Kolları Başkanı Şengül Kocabaş gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bizler önümüzdeki seçimler için startımızı verdik çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Ülke kötü günler geçiriyor bu olumsuzluktan kurtulmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kapı kapı dolaşıp iktidarın yanlışlarını anlatacağız, bu karanlıktan hep birlikte kurtulmalıyız” dedi.(BKH)
Kozlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın kolları gün geçtikçe büyüyor.

İlçe olduktan sonra yeni oluşan yönetim de kadın kolları ev ev dolaşarak vatandaşa ulaşıyor. Her hafta parti binasında bir araya gelen kadın kollar yeni isimleri partiye kazandırmaya devam ediyor.  Haftanın belli günleri mahalleleri dolaşan kadın kolları önümüzdeki günlerde köy gezilerine de başlayacaklarını belirttiler.

CHP Kozlu kadın Kolları Başkanı Şengül Kocabaş gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bizler önümüzdeki seçimler için startımızı verdik çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Ülke kötü günler geçiriyor bu olumsuzluktan kurtulmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kapı kapı dolaşıp iktidarın yanlışlarını anlatacağız, bu karanlıktan hep birlikte kurtulmalıyız” dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.