Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP iFADE VERDi

Siyaset 15.04.2021 - 13:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7124+ kez okundu.
 

CHP iFADE VERDi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve İlçe Başkan ve Yöneticileri parti binasına asılan ‘128 Milyar Dolar Nerede?’ afişlerinin ardından dağıtımını yaptıkları broşürlerdeki ‘Tek Adam’ibaresi nedeniyle Cumhurbaşkanına Hakaret ettikleri suçlaması ile ifadeye çağırıldılar. Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde reklam panolarına asılan '128 milyar dolar nerede?' yazılı afişler için "Cumhurbaşkanına hakaret" gerekçesiyle soruşturmalar başlatıldı. CHP Zonguldak İl Başkanlığı binasına asılan 128 Milyar Dolar Nerede afişi de geçtiğimiz gün polis kontrolünde indirilmişti. “128 milyar dolar nerede?” panklartının indirilmesinin ardından CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve yönetim kurulu üyeleri emniyete giderek ifade verdi.  Pankart için ifade verdiklerini belirten Uzun ayrıca bugün vergi dairesi önünde dağıtılan broşürler nedeni ile de yeniden ifade verilmesi gerektiğini öğrendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Dün parti binasına astığımız “128 Milyar dolar nerede?” pankartı ile ilgili hem il başkanımızın hem benim ifademi aldılar. Ayrıca bugün stand kurarak  Merkez ilçe başkanlığı olarak  yaptığımız broşür ve maske dağıtım çalışmamızda dağıttığımız bu broşür de "tek adam" ibaresinin suç unsuru  teşkil ettiğini bu konuda da ifade vermemiz gerektiğini söylediler. İlçe yönetiminden Tayfun Özdemir, Ahmet Kuzgun, Oktay Girgin, Gönül Demirsay Başkan yardımcılarımızla ifademizi verdik .” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve İlçe Başkan ve Yöneticileri parti binasına asılan ‘128 Milyar Dolar Nerede?’ afişlerinin ardından dağıtımını yaptıkları broşürlerdeki ‘Tek Adam’ibaresi nedeniyle Cumhurbaşkanına Hakaret ettikleri suçlaması ile ifadeye çağırıldılar.
Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde reklam panolarına asılan '128 milyar dolar nerede?' yazılı afişler için "Cumhurbaşkanına hakaret" gerekçesiyle soruşturmalar başlatıldı. CHP Zonguldak İl Başkanlığı binasına asılan 128 Milyar Dolar Nerede afişi de geçtiğimiz gün polis kontrolünde indirilmişti.
“128 milyar dolar nerede?” panklartının indirilmesinin ardından CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve yönetim kurulu üyeleri emniyete giderek ifade verdi. 
Pankart için ifade verdiklerini belirten Uzun ayrıca bugün vergi dairesi önünde dağıtılan broşürler nedeni ile de yeniden ifade verilmesi gerektiğini öğrendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Dün parti binasına astığımız “128 Milyar dolar nerede?” pankartı ile ilgili hem il başkanımızın hem benim ifademi aldılar. Ayrıca bugün stand kurarak  Merkez ilçe başkanlığı olarak  yaptığımız broşür ve maske dağıtım çalışmamızda dağıttığımız bu broşür de "tek adam" ibaresinin suç unsuru  teşkil ettiğini bu konuda da ifade vermemiz gerektiğini söylediler. İlçe yönetiminden Tayfun Özdemir, Ahmet Kuzgun, Oktay Girgin, Gönül Demirsay Başkan yardımcılarımızla ifademizi verdik .” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.