Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP DEVA’NIN ADAYINA İTİRAZ ETTİ

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.04.2023 - 11:06, Güncelleme: 12.04.2023 - 11:06 9461+ kez okundu.
 

CHP DEVA’NIN ADAYINA İTİRAZ ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Üçüncü sıra Deva Partisi adayı Doğa Şanlıoğlu’na İtiraz etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Üçüncü sıra Deva Partisi adayı Doğa Şanlıoğlu’na İtiraz etti. CHP Genel Merkezi Murat Pulat’a ''sıralamada bir şeyin değişmeyeceği ve DEVA’nın adayını geri çekmesi gerekiyor'’ cevabını verdi. Pulat: ‘‘Benim Doğa Şanlıoğlu’na itirazım yok. Benim itirazım üçüncü sıranın Çaycuma bölgesine verilmesi içindir’’ dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerinde Zonguldak milletvekili sıralamasında üçüncü sıranın Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA’dan Doğan Şanlıoğlu’na verilmesine tepki göstermişti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezini telefonla arayan Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Üçüncü sıra milletvekili adayının Çaycuma vadi bölgesinden olması gerektiğini ve aksi taktirde tabanın rahatsız olduğunu söyledi.  Doğa Şanlıoğlu’na itirazı olmadığını söyleyen CHP İl Başkanı Murat Pulat, “ Benim itirazım üçüncü sıranın Çaycuma vadi bölgesine verilmemesi. Benim Şanlıoğlu ile bir alıp veremediğim yok. Partinin belediye başkanları ve tabanı bu işten rahatsız. Yüksek Seçim kuruluna pazar günü verilecek son ve kesin listede üçüncü sıranın değişmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Üçüncü sıra Deva Partisi adayı Doğa Şanlıoğlu’na İtiraz etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Üçüncü sıra Deva Partisi adayı Doğa Şanlıoğlu’na İtiraz etti.

CHP Genel Merkezi Murat Pulat’a ''sıralamada bir şeyin değişmeyeceği ve DEVA’nın adayını geri çekmesi gerekiyor'’ cevabını verdi.

Pulat: ‘‘Benim Doğa Şanlıoğlu’na itirazım yok. Benim itirazım üçüncü sıranın Çaycuma bölgesine verilmesi içindir’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerinde Zonguldak milletvekili sıralamasında üçüncü sıranın Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA’dan Doğan Şanlıoğlu’na verilmesine tepki göstermişti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezini telefonla arayan Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Üçüncü sıra milletvekili adayının Çaycuma vadi bölgesinden olması gerektiğini ve aksi taktirde tabanın rahatsız olduğunu söyledi. 

Doğa Şanlıoğlu’na itirazı olmadığını söyleyen CHP İl Başkanı Murat Pulat, “ Benim itirazım üçüncü sıranın Çaycuma vadi bölgesine verilmemesi. Benim Şanlıoğlu ile bir alıp veremediğim yok. Partinin belediye başkanları ve tabanı bu işten rahatsız. Yüksek Seçim kuruluna pazar günü verilecek son ve kesin listede üçüncü sıranın değişmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.