Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’DEN EFSANE OKUL MÜDÜRÜNE 24 KASIM ZİYARETİ

Gündem 24.11.2020 - 20:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3692+ kez okundu.
 

CHP’DEN EFSANE OKUL MÜDÜRÜNE 24 KASIM ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ve teşkilat üyeleri Kozlu Cumhuriyet İlkokulu’nun efsane müdürü Cafer Ünlü’yü ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ve teşkilat üyeleri Kozlu Cumhuriyet İlkokulu’nun efsane müdürü Cafer Ünlü’yü ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler günü’nü kutladı. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle evinde istirahat eden efsane Müdür ziyaret ile ilgili duygusal anlar yaşarken CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Başkanlığımız olarak tüm öğretmenlerimiz neslinde Cumhuriyet ilköğretim okulu eski müdürlerinden şu an 90 yaşında olan Cafer ÜNLÜ öğretmenimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladık. Yetiştirdiği, yeşerttiği her bir fidan için kendisine ve tüm öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz’dedi.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ve teşkilat üyeleri Kozlu Cumhuriyet İlkokulu’nun efsane müdürü Cafer Ünlü’yü ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ve teşkilat üyeleri Kozlu Cumhuriyet İlkokulu’nun efsane müdürü Cafer Ünlü’yü ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler günü’nü kutladı.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle evinde istirahat eden efsane Müdür ziyaret ile ilgili duygusal anlar yaşarken CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Başkanlığımız olarak tüm öğretmenlerimiz neslinde Cumhuriyet ilköğretim okulu eski müdürlerinden şu an 90 yaşında olan Cafer ÜNLÜ öğretmenimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladık.

Yetiştirdiği, yeşerttiği her bir fidan için kendisine ve tüm öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.