Sitenin sağında bir giydirme reklam

'CELAL MURAT BİRİNCİ' AÇIKLAMASI: GİZLİLİK İÇİNDE SÜRÜYOR

Kozlu 07.10.2021 - 20:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3802+ kez okundu.
 

'CELAL MURAT BİRİNCİ' AÇIKLAMASI: GİZLİLİK İÇİNDE SÜRÜYOR

Valilik'ten 'Celal Murat Birinci' açıklaması: Gizlilik içinde sürüyor.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Celal Murat Birinci, ilçe merkezinde silahlı saldırıya uğramıştı. Konuya ilişkin Zonguldak Valiliği fail-faillerin yakalanması ve olayın aydınlatılmasına yönelik soruşturma çok yönlü olarak sürdürülmekte olup konunun titizlikle takip edildiği ifade edildi.  Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada; “22.09.2021 günü saat 15.30 sularında Kozlu İlçesi Mithat Akif Caddesi üzerinde Kozlu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Celal Murat BİRİNCİ’ ye yönelik meydana gelen silahla yaralama olayı ile ilgili olarak, olayın vuku bulduğu andan itibaren her türlü çalışma gizlilik esası doğrultusunda yapılmaktadır. İl Emniyet Müdürlüğünce, İlimiz Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda fail / faillerin yakalanması ve olayın aydınlatılmasına matuf soruşturma çok yönlü olarak sürdürülmekte, konu titizlikle takip edilmektedir” denildi.  Olay Şöyleydi Zonguldak- Kozlu İlçesi Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Celal Murat Birinci, ilçe merkezinde silahlı saldırıya uğradı. Kozlu İlçesi Merkez Mahallesi’ndeki işyerinin önünde arkadaşlarıyla oturduğu sırada, şapkalı ve maskeli olduğu iddia edilen saldırganın silahından çıkan 4 kurşunun ikisinin omzuna ve ayağına isabet etmesi sonucu yaralanan Celal Murat Birinci, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi. Şapkalı ve maskeli olduğu iddia edilen saldırganın, Murat Celal Birinci’ye silahını doğrultarak iki kez tetiğe bastığı ancak silahının patlamadığı, daha sonra ise saldırgan yine tetiğe basarak 4 el ateş ettiği de iddialar arasında yer alıyor. Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Celal Murat Birinci’ye gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından olay yerini güvenlik çemberine alarak inceleme başlattı. Ekipler ayrıca, silahlı saldırıyı gerçekleştirilen ve maskeli olduğu iddia edilen saldırganı yakalamak için çalışmalar sürüyor.
Valilik'ten 'Celal Murat Birinci' açıklaması: Gizlilik içinde sürüyor.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Celal Murat Birinci, ilçe merkezinde silahlı saldırıya uğramıştı. Konuya ilişkin Zonguldak Valiliği fail-faillerin yakalanması ve olayın aydınlatılmasına yönelik soruşturma çok yönlü olarak sürdürülmekte olup konunun titizlikle takip edildiği ifade edildi. 

Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada; “22.09.2021 günü saat 15.30 sularında Kozlu İlçesi Mithat Akif Caddesi üzerinde Kozlu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Celal Murat BİRİNCİ’ ye yönelik meydana gelen silahla yaralama olayı ile ilgili olarak, olayın vuku bulduğu andan itibaren her türlü çalışma gizlilik esası doğrultusunda yapılmaktadır.

İl Emniyet Müdürlüğünce, İlimiz Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda fail / faillerin yakalanması ve olayın aydınlatılmasına matuf soruşturma çok yönlü olarak sürdürülmekte, konu titizlikle takip edilmektedir” denildi. 

Olay Şöyleydi

Zonguldak- Kozlu İlçesi Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Celal Murat Birinci, ilçe merkezinde silahlı saldırıya uğradı. Kozlu İlçesi Merkez Mahallesi’ndeki işyerinin önünde arkadaşlarıyla oturduğu sırada, şapkalı ve maskeli olduğu iddia edilen saldırganın silahından çıkan 4 kurşunun ikisinin omzuna ve ayağına isabet etmesi sonucu yaralanan Celal Murat Birinci, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi. Şapkalı ve maskeli olduğu iddia edilen saldırganın, Murat Celal Birinci’ye silahını doğrultarak iki kez tetiğe bastığı ancak silahının patlamadığı, daha sonra ise saldırgan yine tetiğe basarak 4 el ateş ettiği de iddialar arasında yer alıyor. Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Celal Murat Birinci’ye gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından olay yerini güvenlik çemberine alarak inceleme başlattı. Ekipler ayrıca, silahlı saldırıyı gerçekleştirilen ve maskeli olduğu iddia edilen saldırganı yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.