Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAYDEĞİRMENİ AK GENÇLİK REFERANDUM HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Gökçebey 18.01.2017 - 23:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7956+ kez okundu.
 

ÇAYDEĞİRMENİ AK GENÇLİK REFERANDUM HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

AK Parti Çaydeğirmeni Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren Anayasa değişikliğinin halka iyi anlatılabilmesi için çalışmalara şimdiden başladı.Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeş’i ziyaret eden gençler referandum süresince kapı kapı,sandık sandık gezerek,ülkenin geleceğe daha sağlam adımlarla gidebilmesi, yarınların refah ve huzurla geçebilmesi için durmadan yorulmadan çalışacaklarını dile getirdilerZiyarette konuşan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “Ülkemiz sıkıntılı süreçlerden geçiyor. Gezi olayları ile başlayan daha sonra 17-25 Aralık ihanetiyle devam eden, ardından da 15 Temmuz’da darbe girişimiyle devam ettirilmek istenilen bir dar süreçten geçiyoruz. Özellikle 15 Temmuz’da o birlik ve beraberliğimizi, tek vücut olmayı nasıl gösterdiysek, bundan sonra da tek vücut olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. İlerleyen süreçte referandumla birlikte anayasa teklifi milletimizle buluşacak. Milletimizle buluşacak olan yeni anayasa teklifimize ben inanıyorum ki, şimdiye kadar hep milletin lehinde kararlar veren Çaydeğirmenili hemşerilerim Cumhurbaşkanlığı Sistemine de tam güçlü bir destek verecektir.Yürekli gençlerimize davalarına sahip çıktıklarından dolaya teşekkür ediyorum.” ifadelerini kaydetti.

AK Parti Çaydeğirmeni Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren Anayasa değişikliğinin halka iyi anlatılabilmesi için çalışmalara şimdiden başladı.Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeş’i ziyaret eden gençler referandum süresince kapı kapı,sandık sandık gezerek,ülkenin geleceğe daha sağlam adımlarla gidebilmesi, yarınların refah ve huzurla geçebilmesi için durmadan yorulmadan çalışacaklarını dile getirdiler
Ziyarette konuşan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “Ülkemiz sıkıntılı süreçlerden geçiyor.
Gezi olayları ile başlayan daha sonra 17-25 Aralık ihanetiyle devam eden, ardından da 15 Temmuz’da darbe girişimiyle devam ettirilmek istenilen bir dar süreçten geçiyoruz. Özellikle 15 Temmuz’da o birlik ve beraberliğimizi, tek vücut olmayı nasıl gösterdiysek, bundan sonra da tek vücut olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. İlerleyen süreçte referandumla birlikte anayasa teklifi milletimizle buluşacak. Milletimizle buluşacak olan yeni anayasa teklifimize ben inanıyorum ki, şimdiye kadar hep milletin lehinde kararlar veren Çaydeğirmenili hemşerilerim Cumhurbaşkanlığı Sistemine de tam güçlü bir destek verecektir.Yürekli gençlerimize davalarına sahip çıktıklarından dolaya teşekkür ediyorum.” ifadelerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.