Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çaycuma'ya Türkiye ikinciliğini getirdi

Çaycuma (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2019 - 21:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7960+ kez okundu.
 

Çaycuma'ya Türkiye ikinciliğini getirdi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Tekvando yıldızlarından biri olan Livanur Tiryakioğlu Türkiye ikinciliğini kazandı.  2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı Faaliyet Programında yer alan, 5 ve 7 Nisan ayı tarihleri arasında Konya ilinde yapılan Okullararası Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda, Çaycuma ilçesini temsilen yarışan TOGA Spor Kulübü sporcusu +59 kg’da Livanur Tiryakioğlu (Mimar Sinan Ortaokulu) Türkiye 2.'si oldu ve gümüş madalyayı kazandı. Antrenörü ve TOGA Spor Kulübü Başkanı olan Kadir Bölükçü, bir kez daha madalya kazanmanın mutluluğunu yaşarken, "Sporcularımdan biri olan Livanur'la ne kadar gurur duysak azdır. Çaycuma’da faaliyetlere devam eden ve başarılı bir altyapısı olan Çaycuma TOGA Spor Kulübü gittikçe adını duyurmayı başardı. Çaycuma Kaymakamımız Serkan Keçeli ve Gençlik Merkezi ve Spor Kulübü Başkanımız Harun Toksoy'a da desteklerinden ötürü şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim" dedi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Tekvando yıldızlarından biri olan Livanur Tiryakioğlu Türkiye ikinciliğini kazandı. 

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı Faaliyet Programında yer alan, 5 ve 7 Nisan ayı tarihleri arasında Konya ilinde yapılan Okullararası Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda, Çaycuma ilçesini temsilen yarışan TOGA Spor Kulübü sporcusu +59 kg’da Livanur Tiryakioğlu (Mimar Sinan Ortaokulu) Türkiye 2.'si oldu ve gümüş madalyayı kazandı.
Antrenörü ve TOGA Spor Kulübü Başkanı olan Kadir Bölükçü, bir kez daha madalya kazanmanın mutluluğunu yaşarken, "Sporcularımdan biri olan Livanur'la ne kadar gurur duysak azdır. Çaycuma’da faaliyetlere devam eden ve başarılı bir altyapısı olan Çaycuma TOGA Spor Kulübü gittikçe adını duyurmayı başardı. Çaycuma Kaymakamımız Serkan Keçeli ve Gençlik Merkezi ve Spor Kulübü Başkanımız Harun Toksoy'a da desteklerinden ötürü şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.