Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAYCUMA MYO'DA MEZUNİYET SEVİNCİ

Eğitim 31.05.2016 - 16:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7602+ kez okundu.
 

ÇAYCUMA MYO'DA MEZUNİYET SEVİNCİ

Çaycuma Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezunlarını Verdi
Bülent Ecevit Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Çaycuma Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 30 Mayıs 2016 Pazartesi Günü Çaycuma Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi. Mezuniyet töreni öncesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Umut Üzmez  ve Öğr. Gör. Metehan Küçüker ile Yükseokulu ilk üç derece ile bitiren Yasemin Aktaş, Tuğba Bal ve Tuğba Ayvaz, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Keçeli, Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nun sahip olduğu akademik kadro, sosyal, kültürel ve bilimsel imkanlar, düzenlediği ulusal ve uluslararası kongreler ile Çaycuma’nın parlayan yıldızı olduğunu vurguladı. Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Kaymakam Keçeli, hediyelerini takdim etti.   Ziyaretin ardından Yüksekokul Müdürü, Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve öğretim elemanları ile yüksekokul ve programlar bazında dereceye giren öğrenciler Kaymakamlık önünden Çaycuma Atatürk Anıtına kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından yürüyüş sonlandırıldı.   Törene Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Çaycuma İlçe Garnizon Komutanı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı Vekili Cengiz Gökçe, BEÜ Rektör Yardımcıları, üniversite senato üyeleri, akademik  personeli,  Çaycuma Yükseköğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, öğrencilerin aileleri katıldılar. Törende Çaycuma Meslek Yüksekokulu mezun öğrenciler adına okul birincisi Yasemin Aktaş konuşma yaptı. Aktaş’ın ardından Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı ve son olarak da Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer konuşmalarını yaptılar. Diploma merasiminde yüksekokulu dereceyle bitiren öğrencilere  öğretim elemanları tarafından ödülleri takdim edildi. Yüksekokul birincisinin isim kütüğüne plakasını çakmasından sonra 26 Şubat 2015 tarihinde geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Çaycuma Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı İ.Ö. öğrencisi Sibel Bozkuş'un ailesine BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından temsili mezuniyet diploması takdim edildi. İsmi Yüksekokul eğitim binasında bulunan Örnek Büro ve Toplantı Salonunun adı 7 Nisan 2016 tarihinde Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda yapılan Senato Toplantısı’nda senato üyelerinin oybirliğiyle Sibel Bozkuş Konferans Salonu olarak değişmişti. Tören sırasında Sibel Bozkuş’un ailesi, arkadaşları ve törene katılan herkes duygusal anlar yaşadı. Öğrencilerin 10. yıl Marşı eşliğinde keplerini coşkuyla fırlatmalarının ardından mezuniyet törenimiz sona erdi.  
Çaycuma Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezunlarını Verdi

Bülent Ecevit Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Çaycuma Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 30 Mayıs 2016 Pazartesi Günü Çaycuma Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreni öncesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Umut Üzmez  ve Öğr. Gör. Metehan Küçüker ile Yükseokulu ilk üç derece ile bitiren Yasemin Aktaş, Tuğba Bal ve Tuğba Ayvaz, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Keçeli, Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nun sahip olduğu akademik kadro, sosyal, kültürel ve bilimsel imkanlar, düzenlediği ulusal ve uluslararası kongreler ile Çaycuma’nın parlayan yıldızı olduğunu vurguladı. Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Kaymakam Keçeli, hediyelerini takdim etti.

 

Ziyaretin ardından Yüksekokul Müdürü, Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve öğretim elemanları ile yüksekokul ve programlar bazında dereceye giren öğrenciler Kaymakamlık önünden Çaycuma Atatürk Anıtına kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından yürüyüş sonlandırıldı.

 

Törene Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Çaycuma İlçe Garnizon Komutanı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı Vekili Cengiz Gökçe, BEÜ Rektör Yardımcıları, üniversite senato üyeleri, akademik  personeli,  Çaycuma Yükseköğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, öğrencilerin aileleri katıldılar.

Törende Çaycuma Meslek Yüksekokulu mezun öğrenciler adına okul birincisi Yasemin Aktaş konuşma yaptı. Aktaş’ın ardından Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı ve son olarak da Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer konuşmalarını yaptılar.

Diploma merasiminde yüksekokulu dereceyle bitiren öğrencilere  öğretim elemanları tarafından ödülleri takdim edildi. Yüksekokul birincisinin isim kütüğüne plakasını çakmasından sonra 26 Şubat 2015 tarihinde geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Çaycuma Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı İ.Ö. öğrencisi Sibel Bozkuş'un ailesine BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından temsili mezuniyet diploması takdim edildi. İsmi Yüksekokul eğitim binasında bulunan Örnek Büro ve Toplantı Salonunun adı 7 Nisan 2016 tarihinde Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda yapılan Senato Toplantısı’nda senato üyelerinin oybirliğiyle Sibel Bozkuş Konferans Salonu olarak değişmişti. Tören sırasında Sibel Bozkuş’un ailesi, arkadaşları ve törene katılan herkes duygusal anlar yaşadı.

Öğrencilerin 10. yıl Marşı eşliğinde keplerini coşkuyla fırlatmalarının ardından mezuniyet törenimiz sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.