Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çatalağzı Belediyesi tarafından Semt Pazaryerine Terazi kondu

Kilimli 11.09.2016 - 16:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6774+ kez okundu.
 

Çatalağzı Belediyesi tarafından Semt Pazaryerine Terazi kondu

Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün açıklamasında “Daha önce Kapalı pazaryerimize, güvenlik kameraları yerleştirdik.Pazaryerimiz24 saat takip edilmektedir. Ve çok sayıda LED lambalarla her vakitte gündüz gibi aydınlık olan modern bir kapalı pazaryeri yaptık. Belediye olarak pazaryerinde alışverişin adil ve şeffaf şekilde, daha sağlıklı ve emin bir ortamda yapılması için elektronik ve hassas bir terazi koyduk. Vatandaşlarımız pazardan aldıkları yiyecek maddelerinin ağırlığının doğru olup olmadığını merak ediyorsa, bu terazilerde tartarak kontrol edebilecek. Ürünlerini satın alan vatandaşlarımız bu teraziyi kullanarak ürünün kendisine bedelini ödediği oranda satılıp satılmadığını bizzat kendisi görecek. Satıcının belirttiği ağırlık ile bizim terazimiz arasında her hangi bir fark olursa durum hemen zabıta memurlarımızabildirilebilecek. Zabıta memurları tarafında yasal işlem yapılacaktır.Esnafımız da bu tartı konusunda zan altında kalıyordu. Biz esnafımıza güveniyoruz. Biz bu terazileri vatandaşımızın aklında bir şey kalmasın diye buraya koyduk. Eminim, vatandaşlarımız aldıkları malzemenin ağırlığının doğru olduğunu görünce, bir ay sonra bu tartıları bile kullanmaya gerek duymayacaktır.


Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün açıklamasında “Daha önce Kapalı pazaryerimize, güvenlik kameraları yerleştirdik.Pazaryerimiz24 saat takip edilmektedir. Ve çok sayıda LED lambalarla her vakitte gündüz gibi aydınlık olan modern bir kapalı pazaryeri yaptık. Belediye olarak pazaryerinde alışverişin adil ve şeffaf şekilde, daha sağlıklı ve emin bir ortamda yapılması için elektronik ve hassas bir terazi koyduk. Vatandaşlarımız pazardan aldıkları yiyecek maddelerinin ağırlığının doğru olup olmadığını merak ediyorsa, bu terazilerde tartarak kontrol edebilecek. Ürünlerini satın alan vatandaşlarımız bu teraziyi kullanarak ürünün kendisine bedelini ödediği oranda satılıp satılmadığını bizzat kendisi görecek. Satıcının belirttiği ağırlık ile bizim terazimiz arasında her hangi bir fark olursa durum hemen zabıta memurlarımızabildirilebilecek. Zabıta memurları tarafında yasal işlem yapılacaktır.
Esnafımız da bu tartı konusunda zan altında kalıyordu. Biz esnafımıza güveniyoruz. Biz bu terazileri vatandaşımızın aklında bir şey kalmasın diye buraya koyduk. Eminim, vatandaşlarımız aldıkları malzemenin ağırlığının doğru olduğunu görünce, bir ay sonra bu tartıları bile kullanmaya gerek duymayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.