Sitenin sağında bir giydirme reklam

Caner: "Lig ikinci yarı zor geçecek"

Spor 08.01.2018 - 15:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7148+ kez okundu.
 

Caner: "Lig ikinci yarı zor geçecek"

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, yapılan kongre ile yeniden Kulüp başkanlığına seçilen Süleyman Caner; "Yönetimiz tüzük gereği 31’di. Bu sayıyı düşürdük. Şuanda 24 sayısına kadar düşürdük. Önemli olan kulübe katkı sağlamak. Katkı sağlayabilecek imkan sağlayabilecek kardeşlerimizin yanımızda olması için uğraşıyoruz. Çünkü her zaman söylüyorum. Lig ikinci yarı zor geçecek" dedi. "Önemli olan kulübe katkı sağlamak"Yeni yönetimde daha faydalı kişilerin yer aldığını ifade eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner; “Hafta sonu itibariyle kongremizi gerçekleştirdik. Hayırlı olur inşallah. Daha önce ki yönetimiz tüzük gereği 31’di. Bu sayıyı düşürdük. Şuanda 24 sayısına kadar düşürdük. Önemli olan kulübe katkı sağlamak. Katkı sağlayabilecek imkan sağlayabilecek kardeşlerimizin yanımızda olması için uğraşıyoruz. Çünkü her zaman söylüyorum. Lig ikinci yarı zor geçecek. Ne kadar maddi imkan bulabilirsek, o kadar bizim için iyi olacak. Bu liste de yazılmamış insanlar olabilir. Ama dışarıdan destek verecek insanlar ayrı. Yeni katılan arkadaşlarımız var. İnşallah istediğimiz gibi iyi bir çalışma yaparız. Yapacağımız çalışmayla da ikinci yarı da iyi sonuçlar alarak yolumuza devam ederiz. Taraftarımızla halkımızla sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımızla kentin ileri gelenleri ile el ele vererek, bu takımı ilerletmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, yapılan kongre ile yeniden Kulüp başkanlığına seçilen Süleyman Caner; "Yönetimiz tüzük gereği 31’di. Bu sayıyı düşürdük. Şuanda 24 sayısına kadar düşürdük. Önemli olan kulübe katkı sağlamak. Katkı sağlayabilecek imkan sağlayabilecek kardeşlerimizin yanımızda olması için uğraşıyoruz. Çünkü her zaman söylüyorum. Lig ikinci yarı zor geçecek" dedi. 

"Önemli olan kulübe katkı sağlamak"
Yeni yönetimde daha faydalı kişilerin yer aldığını ifade eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner; “Hafta sonu itibariyle kongremizi gerçekleştirdik. Hayırlı olur inşallah. Daha önce ki yönetimiz tüzük gereği 31’di. Bu sayıyı düşürdük. Şuanda 24 sayısına kadar düşürdük. Önemli olan kulübe katkı sağlamak. Katkı sağlayabilecek imkan sağlayabilecek kardeşlerimizin yanımızda olması için uğraşıyoruz. Çünkü her zaman söylüyorum. Lig ikinci yarı zor geçecek. Ne kadar maddi imkan bulabilirsek, o kadar bizim için iyi olacak. Bu liste de yazılmamış insanlar olabilir. Ama dışarıdan destek verecek insanlar ayrı. Yeni katılan arkadaşlarımız var. İnşallah istediğimiz gibi iyi bir çalışma yaparız. Yapacağımız çalışmayla da ikinci yarı da iyi sonuçlar alarak yolumuza devam ederiz. Taraftarımızla halkımızla sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımızla kentin ileri gelenleri ile el ele vererek, bu takımı ilerletmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.