Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAĞLAYAN'DAN TTK'YA İŞÇİ ALIMI AÇIKLAMASI

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.05.2023 - 08:00, Güncelleme: 26.05.2023 - 08:00 6507+ kez okundu.
 

ÇAĞLAYAN'DAN TTK'YA İŞÇİ ALIMI AÇIKLAMASI

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK'ya alınacak 2 bin işçi için şartların henüz belirlenmediğini söyledi.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK'ya alınacak 2 bin işçi için şartların henüz belirlenmediğini söyledi. 14 Mayıs seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TTK'ya 2 bin işçi alınacağını müjdesini vermesinin ardından gözler yetkililere çevrildi.  Kamuoyunda işçi alımı ile ilgili tarihin açıklanmasına yönelik beklenti doruk noktasında iken AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan sürecin nasıl işleyeceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çağlayan yaptığı açıklamada: "TTK'ya 2 bin işçi alınacak. Pano ayak üretim işçisi olarak alınacak. Onlar alınmadan önce alınması gereken KPSS'yle alınması gereken teknik personel anlamında çalışmalar hızlandı. Yalnız henüz şartları belirlenmiş değil. Bir takım şartları bizler de gözlemlemekteyiz. Ortaya atılan şartlar doğru değil. Altyapısı oluşturulduktan sonra biliyorsunuz resmi gazetede ilanı çıktı. İmzası atıldı. Alt yapısı oluşturuluyor. Hızlı bir biçimde alıma başlayacağız inşallah. Yaş sınırı, tarih o şartların hiçbir tanesi doğru değil. Şu anda belirlenmiş herhangi bir şart yok. En adil bir biçimde dağılımının ve işçi alımının sağlanabilmesi için gerekli teknik çalışmalar yapılıyor."dedi.  
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK'ya alınacak 2 bin işçi için şartların henüz belirlenmediğini söyledi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK'ya alınacak 2 bin işçi için şartların henüz belirlenmediğini söyledi.
14 Mayıs seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TTK'ya 2 bin işçi alınacağını müjdesini vermesinin ardından gözler yetkililere çevrildi. 
Kamuoyunda işçi alımı ile ilgili tarihin açıklanmasına yönelik beklenti doruk noktasında iken AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan sürecin nasıl işleyeceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Çağlayan yaptığı açıklamada: "TTK'ya 2 bin işçi alınacak. Pano ayak üretim işçisi olarak alınacak. Onlar alınmadan önce alınması gereken KPSS'yle alınması gereken teknik personel anlamında çalışmalar hızlandı. Yalnız henüz şartları belirlenmiş değil. Bir takım şartları bizler de gözlemlemekteyiz. Ortaya atılan şartlar doğru değil. Altyapısı oluşturulduktan sonra biliyorsunuz resmi gazetede ilanı çıktı. İmzası atıldı. Alt yapısı oluşturuluyor. Hızlı bir biçimde alıma başlayacağız inşallah. Yaş sınırı, tarih o şartların hiçbir tanesi doğru değil. Şu anda belirlenmiş herhangi bir şart yok. En adil bir biçimde dağılımının ve işçi alımının sağlanabilmesi için gerekli teknik çalışmalar yapılıyor."dedi.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.