Sitenin sağında bir giydirme reklam

BUZ ADAM DENiZ SEZONUNU AÇTI

Kozlu 19.11.2020 - 02:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3007+ kez okundu.
 

BUZ ADAM DENiZ SEZONUNU AÇTI

BUZ ADAM DENiZ SEZONUNU AÇTI
Renkli kişiliği ile Kozlu’nun tanınan ve sevilen simalarından olan Buz Adam lakaplı Atanur Öner 2020-2021 deniz sezonunu 15 Kasım 2020 Pazar günü sosyal medyadan yaptığı canlı yayın ile açtı. Yaz aylarında denize girmeyen ve havaların soğuması ile denize girmeyi alışkanlık haline getiren ve çevresinde Buz Adam olarak anılan Öner, soğuk havanın ve soğuk deniz suyunun sağlığına zarar vermek bir yana iyi geldiğini ve dinçleştirdiğini ileri sürdü. Buz adam kendine özel deniz sezonunu Ramazan ayı başlangıcına kadar devam ettireceğini söyledi.(BKH)
BUZ ADAM DENiZ SEZONUNU AÇTI
Renkli kişiliği ile Kozlu’nun tanınan ve sevilen simalarından olan Buz Adam lakaplı Atanur Öner 2020-2021 deniz sezonunu 15 Kasım 2020 Pazar günü sosyal medyadan yaptığı canlı yayın ile açtı.
Yaz aylarında denize girmeyen ve havaların soğuması ile denize girmeyi alışkanlık haline getiren ve çevresinde Buz Adam olarak anılan Öner, soğuk havanın ve soğuk deniz suyunun sağlığına zarar vermek bir yana iyi geldiğini ve dinçleştirdiğini ileri sürdü.
Buz adam kendine özel deniz sezonunu Ramazan ayı başlangıcına kadar devam ettireceğini söyledi.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.