Sitenin sağında bir giydirme reklam

BÜYÜK AŞKTA MUTLU SON

Kozlu 28.08.2017 - 20:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7849+ kez okundu.
 

BÜYÜK AŞKTA MUTLU SON

Onlar erdi muradına....
Kozlu’nun sevilen simalarından merhum Murtaza-Gülseven Ataların oğlu ve 1.Amatör Lig takımlarından İhsaniyespor’un yönetim kurulu üyesi Yiğit Atalar ile Pervin-Muzaffer Kargın çiftinin kızları Pınar Kargın Atalar 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü Kozlu Karaca Düğün Salonu (Aqua park)’ta yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler. Genç çifti mutlu günlerinde Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, aile yakınları ve dostları yalnız bırakmadı. Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak Pınar-Yiğit Atalar çiftine ömür boyu mutluluklardiler Atalar ve Kargın ailelerini tebrik ederiz.
Onlar erdi muradına....

Kozlu’nun sevilen simalarından merhum Murtaza-Gülseven Ataların oğlu ve 1.Amatör Lig takımlarından İhsaniyespor’un yönetim kurulu üyesi Yiğit Atalar ile Pervin-Muzaffer Kargın çiftinin kızları Pınar Kargın Atalar 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü Kozlu Karaca Düğün Salonu (Aqua park)’ta yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Genç çifti mutlu günlerinde Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, aile yakınları ve dostları yalnız bırakmadı.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak Pınar-Yiğit Atalar çiftine ömür boyu mutluluklardiler Atalar ve Kargın ailelerini tebrik ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.